Formă De Stilou Nail Art Burghiu Kit Electric De Manichiura Acril Unghii Portabil Unghii Burghiu Depunerea Aparat De Pedichiura Trusa Pentru Frumusete

35.31lei

39.23lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Formă de stilou Nail Art Burghiu Kit Electric de Manichiura Acril Unghii Portabil Unghii Burghiu Depunerea Aparat de Pedichiura Kit, Trandafir roșu, Albastru Notă :

Fiecare rola este recomandat pentru o singură persoană.Pentru igienic motiv, role nu ar trebui să fie partajate cu alții.

Păstrați-l departe de copii sau invalizi.

Nu se folosi pe rupte sau sângerare a pielii.Caietul de sarcini:

Culoare: roz, aur

Material: aliaj de aluminiu

Tensiune de alimentare: 100V~240V 50-60Hz Viteza: 3000-15000 rpm 6 capete de slefuire cu 6 nisip inele (3 grosier sands 3 nisipuri fine) Schimbare de Pas: 1. Apăsați butonul de blocare 2. Contra-sensul acelor de ceasornic până în vrac 3. Push / Pull 4. Apăsați de spin pentru a strângeți în sensul acelor de ceasornic MULTI-UTILIZARE: Pentru naturale, precum și unghiile artificiale, pentru slefuire, taiere, sculptură, lustruire pentru toate tipurile de unghii VITEZĂ REGLABILĂ: acest cui mașină de găurit viteza poate fi reglată de la 2000 rpm pana la 20.000 rpm.Zgomot redus, vibrații scăzute și reglabil de mare viteză pentru unghii profesionale.În condiții de SIGURANȚĂ DESIGN: Conceput cu Protecție Automată la Suprasarcină, pentru a se proteja de supraîncălzire.Dacă supraîncălzirea, protecție automată la suprasarcină va fi activat.Vă rugăm să curățați corpul cu o cârpă moale, nu utilizați solvenți de curățare sau detergenți 10V Adaptor de GARANȚIE: garanție de 1 AN și 2 ani de viață.NOTĂ: Dacă supraîncălzire, protecție automată la suprasarcină va fi activat.Vă rugăm să deconectați aparatul și să se răcească timp de aproximativ 10 minute înainte de a utiliza din nou.IA O PAUZĂ!

Etichete: folie de unghii de foraj, ondulatorul de par, arta unghiilor, pic de unghii, ondularea parului fier, decor unghii, burghiu picioare, pana unghii burghiu, end mill rasnita, fier de par

Material ABS
Putere 36W
Dimensiune WT-261
Timp De Încărcare NICI unul
Numărul De Model WT-261
Baterii Incluse Da
Putere Tip Baterie Reîncărcabilă/Electric Atât Locul De Muncă
Tensiune 24V
Nume De Brand UKLISS
Timp De Utilizare 85Mins

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea