Versiune globală IMILAB 019 Camera de Securitate de Origine 2K HD Camera Ip Wifi Intdoor Camera Baby Monitor 360° Vedio Camera de Supraveghere

185.78lei

371.55lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Versiune globală IMILAB 019 Camera de Securitate de Origine 2K HD Camera Ip Wifi Intdoor Baby Monitor 360° Vedio Cmera Camera de Supraveghere

Mi APP Acasă: Descărcați APLICAȚIA de pe Google Play sau APP Store APLICAȚIA suportă muti-setarea de limbă Dacă APLICAȚIA, conexiunea eșuează, vă rugăm să deschideți APLICAȚIA de setare și de a comuta regiune în China, apoi reconectați-l.Caracteristici: 360° de monitorizare de securitate acasă, o gamă completă de rotație de detectare, modernizate de control, mai inteligent. 3MP de calitate a imaginii, WDR wide dynamic technology, high-definition de afișare a imaginii Built-in inteligent de reducere a zgomotului algoritm, poate restabili 99% din poza detalii Suport AI omului de detectare a mișcării, înregistrate video poate fi împins la telefon.Mutarea funcția de detectare poate capta și de a trage mai multe de urmărire dinamică.Copilul plânge de detectare, sprijină 24-ore recunoaștere inteligentă a plâns de copil și înregistrate cu grijă copilul oricând.Caietul de sarcini: Model: A1-CMSXJ19E Material: ABS Culoare: Alb + Negru Pixel: 3MP Rezolutie: 2304x1296 Diafragma: F2.1 Lentile Unghi: 110° LED-uri: 6 buc 940nm Depozitare: Suport TF Card (Pana La 256G) Codare Video: H. 265 Conectare Wireless: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz Sistem de Suport: Android 4.4 Sau IOS 9.0 Și mai Sus, Temperatura de Lucru: -10°C - 50°C APP: Mi APP Acasă Greutate: 211g Dimensiune: 112 x 76 x 76 mm Dimensiune Pachet: 16*11*11cm Greutate Pachet: 350g Lista de pachete: 1 * IMILAB A1 Camerei 1 * Adaptor de Alimentare 1 * Cablu de Alimentare 1 * Lipirea Accesorii 1 * Manual IMILAB IPC-019 Versiune Globală

Camera de Securitate acasă cu Tehnologie AI

IMILAB Camera de Securitate de Origine A1

Redefini o Casă Sigură

Folosind scene

păstra un ochi pe grijile de zi cu zi

Plângând De Detectare

Cu Inovatoare audio de identificare a plâns de copil, Al gândesc la starea de spirit a vocii și imediat o notificare împinge atunci când copilul plânge.

De Urmărire A Mișcării

Cu algoritmi avansati, AI poate detecta obiecte în mișcare, în mod automat urmări și de a capta mișcarea lor.În timp ce livrarea de notificare și înregistrare video în timp real.

Avansate De Viziune De Noapte

Silent rotație asigură copilul tau nu Va fi deranjat de cam.Cu 6 built-in IR 940nm Lumini de tine nu va mai fi deranjat de red glow în întuneric.Low-light all-color tehnologie permite o înaltă calitate, pline de culoare a imaginii în condiții de lumină slabă, astfel ca de la cer noros, sau un slab luminată, în timp ce alte camere deja trece la noapte.

Fără Taxe Lunare

Alternativ, ai putea folosi un Card micro SD Cu banca criptare la nivel de servicii, filmul dvs. sunt păstrate privat cu privire la transport și depozitare.Începeți să utilizați IMILAB dispozitive cu 7 zile de rulare de stocare cloud, la nici un cost.

Real-timp de Două-mod de Apel

Pentru ori atunci când sunt departe de casă și doriți să discutați cu cei dragi sau animale de companie, există două căi de apel.Doar apăsați butonul de pe Mijia APP.

Mai Rapid, Mai Lin

H. 265 codare poate salva și de transfer de aceeasi calitate video cu 50% Dimensiune.Se scurtează timpul pentru a încărca clipuri.

Lista De Ambalare

Camera IP*1 manual de Utilizare*1 Cablu de Alimentare*1 Bandă*1

Parametru De Specificație

Etichete: aqara comutator, protecție de securitate aparat de fotografiat, oficial xiaomi, 1080p webcam, pod xiomi, camera imilab, baby monitor monitoare, monitor pc, camera ip wifi, action cam

IR Distanta(m) 10M
Dimensiuni (L x W x D)(mm) 112*76*76mm
Instalare Normal
Format De Compresie Video H. 265
Compatibil cu Android 4.4 sau iOS 9.0 sau mai târziu
Conectivitate Wireless Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz
De Înaltă Definiție 3.0 Megapixeli
Sprijinit De Sisteme Mobile ios
Certificare CE
Unghi De Vizualizare 110°
Numele IMILAB Camera de Securitate de Origine A1
Nume De Brand IMILAB
Senzor CMOS
Greutate Netă 211g
Ieșire Audio 1CH RCA
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model CMSXJ19E
Alimentare Normal
Stil Camera Dome
culoare Alb
Interfață De Rețea Wi-Fi/802.11/b/g
Tip Camera IP
Megapixeli 3MP
Rezoluție 2304x1296
Lentila (mm) 3.7 mm
Conectivitate 2.4 g
Viziune De Noapte 6 * 940nm LED-uri infrarosu
Depozitare NICI unul
Sisteme De Operare Acceptate No
TF Card NICI unul
De Alimentare(V) 5V-2A

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea