1/12 Rășină bust model de kit de 200mm Knock-out cifre X130

51.45lei

56.53lei

-8 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

INFORMAȚII DESPRE PRODUS

Vă rugăm să rețineți: acest produs trebuie pictura și de a asambla singur Noi nu vindem produse finite!!!!!Toate produsele sunt Nevopsite și neasamblate rășină părți.nu a vândut produsele finite! !Imaginea produsului este produsul finit de referință.Modelul jucării nu sunt opere de artă.Defecte mici sunt inevitabile, perfecționism prudent de a cumpăra!Despre masuratori, numai pentru referință Scara:1:12 Material: Rasina (Gri ) Neacoperite,nici o culoare,și Pictat si asamblat de tine Rețineți: produsele fără pictat si asamblat, astfel încât aveți nevoie pentru a picta și de a asambla singur, trebuie să inserați unele accesorii cu lipici.materialul produs este de rășină, în mod inevitabil va produce bule și imperfecțiuni atunci când asamblarea.Astfel ca golurile nu pot fi evitate.Bule și lacunele pot fi reparate de tine.Toate produsele fără instrucțiuni, vopsea și lipici.Avem o echipă bună și unele produse pot fi programate, dacă este necesar, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.Oferim, de asemenea, de culoare profesionale servicii de vopsire.

LIVRARE/Returnare/Rambursare 1. Dacă elementul este defect , vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile după ce primi.Nu deschide disputa fără comunicare. 2. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. 3. Vă rugăm să contactați după ce personalul de serviciu înainte de a reveni.Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original .Cumpărătorii sunt responsabile pentru costul de retur 4. Va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse.Ambalare & Livrare 1. Alege ambalaj vă place,vom folosi destul de straturi groase de Bule filme pachet de produse pentru a se asigura că nu va fi deteriorat pe drum .Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul.În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară. 2. în mod normal nevoie de 24 de ore pentru plata clar , se pregătească timp, de obicei, nevoie de 3-7 zile .în mod normal, este nevoie de 3-7 zile pentru informații de urmărire încărca pe site-ul de post,deci, vă rog, așteptați cu răbdare 3.am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: http: //global.cainiao.com/ (Copiate în browser pentru a deschide) Feedback-ul 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă Rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul. 2. Dacă aveți orice probleme sau întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback.După-serviciu de vânzări trebuie perfecta după-vânzare de servicii!Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să comunice cu noi și ne va rezolva imediat problema.Clienții se pot bucura de reduceri va rugam sa ne contactati.

Etichete: rășină cifre bust, bustul kit de rășină, modelul bust de rășină, kit de rășină, 1 10 rășină bust, rasina figura bust fata, midieval figura bust, 200mm rășină cifre, Bustul, figura de acțiune 200mm

Gen Unisex
Cantitatea de Elemente din Set unul saci
Tip Asamblare
Terminat Nevopsită și neasamblate
Scara 1
Tema Film & TV
Nume De Brand NoEnName_Null
Numărul De Model CEL MAI BUN MODEL
culoare culoare nud
Material Rășină
Avertizare Nevopsită și neasamblate
Intervalul De Vârstă > 14 ani

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea