DIY Corabie de Pirați Forma ModelMilitary Fan Cadou Rafinat Pearl Hârtie Material Barcă cu pânze Model Home Decor Dotari Baieti Jucarii

14.20lei

24.94lei

-43 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

DIY Corabie de Pirați Forma ModelMilitary Fan Cadou Rafinat Pearl Hârtie Material Barcă cu pânze Model Home Decor Dotari Baieti Jucarii

Caracteristici:

1. Aplicabile ocazii: produsul este potrivit pentru navă militară model entuziaști să învețe și de a colecta, și poate fi, de asemenea, folosit ca un părinte-copil jucărie interactiv pentru a vă bucura de un cald și fericit.

2. Material unic: produsul este fabricat din hârtie, sigure și ecologice, lumină în greutate, potrivite pentru diferite forme, și o bună plasticitate.

3. Rafinat forma: produsul adoptă 3D cub hârtie forma mucegai, ingenios producție și proiectare de despicare, rafinat, forma, și gata pentru a afișa după producție.

Descriere:

Acest produs este un model de hârtie de o corabie de pirați, cu inteligent despicare design, materiale ecologice, suport pentru DIY crearea, rafinat și frumos.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 33*22*1 cm

Material: hârtie

Aplicabile de vârstă: peste 15 ani

Culoare: negru

Pachetul Inclus:

1 set * nava pirat de asamblare accesorii

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: pentru acasă, ho model la scară motoare de tren, modele papercraft, perla neagra de plastic nava, marea navă, Nava, tin corabie de lemn, nava militară model, modele de hârtie nava, corabie de lemn model

Numărul De Model nava pirat de asamblare accesorii
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Tip JUCĂRIE
Tema Barci
Gen Unisex
Scara 1
Origine NC(de Origine)
Material Hârtie
Cantitatea de Elemente din Set 20

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea