Digital Monitor de Presiune sanguina Tensiometru CONTEC08C PC Software-ul de Adult Manșetă de vânzare fierbinte

147.54lei

175.62lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Digital Monitor de Presiune sanguina Tensiometru CONTEC08C PC Software-ul de Adult Manșetă

Contec Medical Systems--- Contec 08C

Introducere

CONTEC08C este un desktop Tensiometru Electronic,cu segmentul de LCD.Se poate măsura SpO2 și NIBP cu precizie,și de afișare măsură rezultatul cu font mare.Tensiometru Electronic poate stoca măsura rezultatele a trei utilizatori, și până la 99 de elemente pentru fiecare utilizator.Cu rezultatele revizuirea funcție de date, ușor de utilizat.Acesta poate fi aplicat la clinique,fizic centru și de zi cu zi de îngrijire a sănătății de membru de familie.

Caracteristici Complet automată a tensiunii arteriale măsură.Magazine măsura rezultatele a trei utilizatori, și până la 99 de elemente pentru fiecare utilizator.Liber pentru a comuta, ușor de utilizat.Afișare date măsură cu font mare, digital LCD.NIBP de date este clar dintr-o privire.Atunci când există factori care afectează măsura în procesul de măsură și dispozitivul nu poate lua măsura urmare, aparatul poate afișa mesajul de eroare corespunzător.Cu functii de setare timp, tensiunea de măsură, utilizator de comutare și de control al datelor.Operațiunea este simplă.Cu scurt timp puterea funcția de stocare, atunci când înlocuirea bateriei, ceasul funcție de timp pot fi afectate.Furnizează două tipuri de NIBP unitatea de măsură: mmHg / kPa.În conformitate cu obiceiul de a comuta.Cu SpO 2 măsura funcția(opțional cu SpO 2 probe).Cu funcția de oprire automată.Aparatul va fi oprit în mod automat atunci când nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp(mai mult de 5 minute ) sau de mică putere.Comunica cu PC-ul, PC-ul software-ul poate realiza analiza de date, analiza măsura rezultatele, văzând tendință, imprimarea rapoartelor și alte funcții.

Performanță: NIBP

Măsura Metoda: Oscillometry

Modul de măsurare: Partea superioară a brațului măsură

Măsura gama: 0kPa(0mmHg)~ 38.67 kPa(290mmHg)

Rezolutie: 0.133 kPa(1mmHg)

Precizie: ±0.4 kPa(±3mmHg)

NIBP pulsul măsură gama: 40~240bpm

Creșterea presiunii modul: forța pompei de presiune crește în mod automat

Reducerea presiunii mode: auto-mișcare scara reducerea presiunii modul SpO 2 (opțional)

Măsura intervalul: 35%~100%

Precizie:±2% ,70%~100%

SpO 2 Sonda Pulsul :

Gama de măsurare:30bpm~250bpm

Rezolutie:1bpm

Display: 2.8"segmentul de LCD

Putere: Patru "AA" Baterii/5V sau 6V adaptor de Alimentare

Siguranța caracter:Classⅱ Tip BF

Fizica de specialitate

Dimensiune: 130mm*110mm*80 mm

Greutate: 300g (Fara Baterii)

Accesorii Manseta pentru adulti Digital Integrative Sonda SpO2(opțional) manual de Utilizare CD cu Software de linie de date USB adaptor de Alimentare(opțional)

Funcție de Software software pentru PC este conectat la dispozitivul de interfață USB Puteți descărca NIBP măsură rezultatul dispozitivul Poate afișa grafic tendință,histograma, pie chart,etc. Puteți edita fiecare bucată de NIBP de date, și adăugați o adnotare la ea.Puteți edita informații de bază,sfatul medicului informații, NIBP statutul de instruire, medicinii actuale-luate de informații, etc. Suport print preview,print raportul

Cumpăra în condiții de siguranță produse :

Următoarele FDA Disclaimer este necesară pentru toate eBay listing în Healthcare categorie și este inclus pentru REFERINȚĂ:

Vânzarea acestui produs pot fi supuse regulamentului de U. S. Food and Drug Administration și de stat și locale

agențiile de reglementare.Dacă este așa, nu liciteze pentru acest post dacă ești un reprezentant autorizat cumpărător.Dacă elementul este supus

FDA regulament, se va verifica starea dvs. ca un autorizate de achizitor pentru acest articol înainte de transport maritim de element

Metoda De Transport Maritim Și De Timp:

1. Toate Gratuit de transport maritim produs va fi livrat prin poșta aeriană post va dura aproximativ 12-25 zile(statele UNITE ale americii ,CA,AU,marea BRITANIE).Și 15-35 de zile în alte țări.Acest mod de transport maritim are anumite riscuri, vă rugăm să alegeți cu atenție.Unele țări, precum Australia, puteți urmări pachetul on-line.

2. Expres de către EMS; este nevoie de 7-12 zile lucratoare pentru livrare.

3. Comerțul este transfrontaliere și par Avion este cel mai ieftin post, așa că ia o lungă perioadă de timp pentru livrare.Dacă nu doriți să așteptați atât de mult timp, vă rugăm să acorde Express taxa sau nu-l cumpere.

4. Nu suntem Responsabili pentru taxe Vamale.

Articol număr de urmărire:

Toate articolele număr de urmărire, dacă nu obține elementul vom urmări element de post office (ia o lungă perioadă de timp)

Politica De Retur:

1. Dacă aveți un produs defect care doriți să reveniți, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile veti primi produsul.Toate returna produsele trebuie să fie returnate cu ambalajul original și accesorii.Clientul este responsabil pentru taxele de transport pe elemente returnate.

2. Va vom returna banii pentru tine, atunci când am obține returna produsele.Sau înlocuiți elementul pentru tine.

Vă rugăm să citiți Politica noastră comercială înainte de cumpărare, dacă nu sunteți de acord cu politica noastră comercială, vă rugăm să nu cumpere element de la noi.

Taxe Vamale Și Taxe:

Nu se adauga taxe, impozite, TVA sau alte taxe ascunse.Plătiți-ne ce vezi pe factura, eu.e.bunuri subtotal + costul de transport maritim (nu include taxe).Vă rugăm să aflați cât de mult ca tine poate despre taxele de import în țara dumneavoastră înainte de licitare element.Aveți nevoie pentru a plăti drepturi de import în cazul în care a avut loc pentru anumite bunuri, sau s-ar putea vă rugăm să ne dea unele sugestii despre asta, am promisiunea de a face tot posibilul pentru a vă ajuta!

Etichete: etnice ceas, manseta tensiometru tub, mac pc monitor, software pentru pc, vanzare, Electronic De Brat Monitor De Presiune Sanguina, tensiometru de mare manșetă, pc software, control de pește, CONTEC08A

Tip De Element Tensiunii Arteriale
Dimensiune nothing
Origine China Continentală
Cerere BRAȚUL
Material Nimic
Nume De Brand CONTECMED
Numărul De Model Contec08C +Manșetă Adult

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea