Super-rapid de transport maritim !BERRY 2019 USB Pulsoximetru Deget BM3000B cu APLICAȚIE gratuită echipamente medicale

148.65lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

BERRY USB Pulsoximetru

BM3000B

Descriere Produs

BM3000B USB-SPO2 este cel mai nou pulsoximetru pentru a masura saturatia de oxigen (SpO2) si frecventa pulsului.Aceasta ultima produsul arata exact ca o U-disc, fără ecran, nu este nevoie de baterie și nu orice buton.Are doi conectori, unul pentru conexiune cu sonda spo2, una pentru conexiunea cu PC-ul sau telefonul Android.Puterea necesară fost furnizate de către PC sau telefon mobil care a fost în legătură cu produsul.Acesta este aplicabil pentru nou-născut/sugar/pediatrie/adulti.Și este potrivit pentru îngrijirea sănătății comunitare, baruri de oxigen, și utilizarea de familie, de asemenea, de îngrijire fizică în activități sportive sau în cadrul unui mediu extrem.(puteți să-l utilizați înainte sau după sport, dar nu este recomandat să-l folosească în timpul sport). - Utilizarea cu PC și Telefon Android sprijinirea USB OTG funcția, datele afișate pe mare și ecran color de PC sau telefon inteligent face confortabil pentru a citi. - Extern nou-născut/sugar/pediatrie/adult sonda spo2 schimbătoare și opționale. - Indicator de conectare sunt disponibile.Atunci când la aparat este conectat la PC sau telefon, nu va fi un spot de lumină pe suprafața dispozitivului. - Mai mici ,mai ușoare și mai ieftin, pentru ca aparatul nu are unitate de alimentare cu energie și ecran. - Înregistrare de date formează o linie frântă grafic, ceea ce face convenabil pentru a analiza și de a analiza toate datele.De asemenea, datele pot fi exportate sub formă de excel pentru o comparație ulterioară. - Nu are nici un buton oferă o operare ușoară. - Mediu prietenos pentru nici o utilizare a bateriei în acest dispozitiv.

Instrucțiuni De Utilizare

Inteligent App telefon - Download 'Spo2' app la App store sau Google Play, deschide 'Spo2' app și BT. - Crearea de utilizator, căutare dispozitiv 'Berrymed'. - Asigurați-vă că telefonul este disponibil pentru funcția USB OTG, apoi descărcați și instalați nostru gratuit de manager de date software-ul "USB-SPO2" de la Google Play. - Conectați dispozitivul și telefonul mobil printr-un cablu OTG, între timp conectați dispozitivul și sonda spo2. - Pune degetul în sonda spo2 și deschideți software-ul pentru a începe testarea. - Afișare a datelor ca în figura următoare arată. - Înregistrare de date pot fi exportate din software-ul în formă de excel pentru o suplimentare de stocare și analiză.Utilizarea cu PC - Instala manager de date software-ul și software-ul de driver pe PC.(puteți obține software și driver de la noi) - Conectați USB-SPO2 aparatul si sonda spo2, apoi conectați-l la PC.

Etichete: cpap, usb reîncărcabilă pulsoximetru de deget, bluetooth pulsoximetru deget, pulsoximetru de deget portabil, oximetru senzor, tensiunea de ritm cardiac, oximet, moeyu, oximetru usb, centrale echipamente medicale

Origine China Continentală
Greutate Netă 15g
Utilizare Utilizarea cu PC sau telefon Android
Aplicații spitale,clinici,familie
Tip De Element Tensiunii Arteriale
Date de testare spo2, PR, puls intensitate, plethysmogram
Dimensiune 11*24*60mm
culoare Alb și Albastru opțional
Cerere Degetul
Material Plastic
Nume De Brand Berry
Numărul De Model BM3000B

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea