Ascuțire de Slefuire Jig Kit de Fixare pentru Strunjire Scule, elemente strunjite Indicatoare și Polizor Nu sunt Incluse

268.40lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Ascuțire de Slefuire Jig Kit de Fixare pentru Strunjire Instrumente

Update: din Cauza unor plângeri pe packiging, ne-am schimbat packiging și furnizor.Am actualizat pozele noastre în descriere pentru o descriere mai precisă, și, în final, avem o imagine de noi mai sigure packiging.

Vă rugăm să rețineți că: Această listă nu inclusiv orice elemente strunjite indicatoare, nici polizor, doar accesorii pentru ascutit ca a dat pe imagini.

Dacă vrei să vezi cum jiguri funcționează, vă rugăm să ne contactați și vă vom trimite clipuri video sau cauta pe YT pentru "ascutit elemente strunjite instrumente jig".

Mare pentru a face exacte cu unghiuri și muchii drepte foarte repede.Acesta este dotat cu două baze pe fiecare roată de polizor.

Cu cât atașamentul este 68cm ideal pentru ascutit mari dimensiuni de scobituri, strâmb, dălți etc.

Alte platforma de jig este cu 7,5 cm x 12,7 cm de bază cu unghi adjustmen mecanism pentru unghiul dorit de ajustare.

Și a treia atașament este folosit pentru a forma și menține castron și ax scobituri etc

Veți crea tăiere unghiuri și muchii drepte în fracțiune de timp este nevoie de acum și instrumente va fi mai ușor și mai sigur de a lucra cu!Acesta are două baze, una pentru a monta sub fiecare roată, care permite simultan două slefuire set up-uri.

Fiecare bază acceptă, fie braț culisant.Brațele sunt fără efort ajustate sau garantate de către o camă de blocare dispozitiv.

Brațul de fixare este de 68cm lungime și este perfect pentru ascutit scobituri, strâmb, dălți, sau instrumente sculptură.Doar trageți brațul până când instrumentul se bazează pe volan la unghiul corect și sunteți gata pentru a începe.7,5 cm x 12.5 cm platforma jig folosește quick release clichet mânere pentru unghiul de ajustări și este perfect pentru ascutit raclete.Wolverine vine complet cu instrucțiuni pentru instalare și utilizare.

Opțiunea 1:

Opțiunea 2:

Această parte vine doar cu optiunea 2:

Următoarele imagini sunt exemplu de utilizare, Polizorul NU vine cu jig:

Noul îmbunătățit de ambalare:

Opțiunea 1:

Etichete: laoa instrument, set pentru femei, micrometru digital mitutoyo, bicicleta zaruri, dewalt instrument, nivel cu laser, bit burghiu, Masina instrumentul de reparare, calmar jig strălucire jiguri, instrument de lemn

Tip Combinație
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Nume De Brand Rubyliutools
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea