Profesionale De Transport Mobila De Ridicare Set De Scule Lucruri Grele În Mișcare Scule De Mână Set Roata Bara De Motor Dispozitiv Obiect Instrument De Transfer

63.47lei

126.89lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Spaniolă interogare link: . (NUMĂRUL de TELEFON: 0034-902443400) Dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.MULTUMESC

Caietul de sarcini:

Material: ABS+fier

Culoare: rosu

Cum să utilizați: 1. Loc de lift sub mobilier și ridicați-l în sus. (până la 2 centimetri de mare). 2. Pune 4 cilindri în 4 colțuri. 3. Scoateți mobilier de ridicare, și pentru a muta mobila prin 4 alunecare.pad glisante.Notă: Aveți nevoie pentru a ridica mobilier de 1/8 inci deasupra solului, astfel încât mobilierul de ridicare este sub mobilier, și o înălțime de metri nu trebuie să depășească 0,5 cm / 3.3 cm pentru a preveni mobilier de înclinare.

Caracteristică:

1. Design Ergonomic și economisirea forței de muncă și mobilier grele de ridicare și slider kit trusa de scule, sarcină maximă: 150 kg / 330 de lire sterline.

2. Ușor de utilizat: Pune ridicare sub mobilier și ridicați-l în sus (mobilier poate fi ridicat la 2 centimetri de mare ), și apoi lăsați-4 role intre cele 4 colturi , astfel încât să puteți muta cu ușurință mobilier sau obiecte grele la acea Locație doriți.

3. 360 de grade rotative slide , mai flexibil mișcarea, suprafața de protecție din cauciuc, de protecție sfat nu va deteriora mobila.

4. Un bun ajutor și un instrument convenabil pentru mișcare, curățarea camerei, schimbarea aspectul camerei pentru a restructura și reorganiza spatiul de locuit, potrivit pentru podele din lemn, laminate și covoare, acasă sau la birou mobilier (cum ar fi canapele, biblioteci, mese, scaune, paturi, etc.) Dulapuri, piane, mașini de spălat rufe/uscatoare, frigidere și alte aparate de uz casnic.

5. Înălțătorul este fabricat din oțel durabil corp, din PVC din material plastic pulverizat mâner, și are un design anti-alunecare. 360 de grade rotative slider cu protecție de cauciuc cap (dimensiune placa: 105 * 80 * 22 MM) , 4 role sunt realizate din plastic ABS.Rulment greutate: 150 kg / 330 lb.

6. Convenabil, economisirea forței de muncă instrument care poate fi folosit pentru a muta, de curățare, de a schimba aspectul camerei, reproiectarea și reorganizarea spațiilor de locuit, potrivit pentru podele din lemn, laminate și covoare, este acasă sau de la birou mobilier (cum ar fi canapele, biblioteci, mese, scaune) alegerea Ideala, pat, dulap, pian, mașină de spălat/uscător, frigider și alte aparate de uz casnic.

Pachetul Inclusiv:

1 X Mobilier de ridicare

4 X Mutarea perna glisante

Spaniolă interogare link: . (NUMĂRUL DE TELEFON: 0034-902443400)

Dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.MULTUMESC

Etichete: mâna tren, set pentru femei, mobilier dormitor, unghii de transfer, Masina instrumentul de reparare, instrumente seturi de scule, instrument de lemn, caravana parte, service scule de mână, seturi de instrumente profesionale

Nume De Brand Mâinile DIY
Tip Combinație
Cerere Set De Unelte De Uz Casnic
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Numărul De Model 10000455801
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea