1 Gasca WiFi Inteligent Comutator 110V - 240V Perete Inteligent de Automatizare Acasă fără Fir de Lumină de Control Remote Touch Lucra cu Alexa de Start Google

69.45lei

83.70lei

-17 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Face casa ta mai inteligent

Prin conectarea la rețeaua WiFi existent, inteligent comutator de lumină vă permite să controlați luminile prin intermediul App sau doar voce oriunde.Nu abonament sau hub este necesar.

Control De Oriunde

Activa sau dezactiva luminile sau fan de oriunde cu telefonul mobil aplicația "SMART LIFE" (Compatibil cu Android si iOS) Acest inteligent comutator de lumină poate avea mai multe site-uri de control comun de către diferiți membri ai familiei.Un telefon mobil poate controla mai multe switch-uri, de asemenea.

Control Vocal

Bucurați-vă de hands-free voice control cu Alexa, Google Asistent.Da pur și simplu o comandă vocală pentru a controla lumina atunci când faci treburile casnice, să dormi în pat confortabil, care deține copilul, etc.

Partaja cu Familia ta

Pur și simplu, puteți controla aparatele de acasă la familia prin intermediul App, astfel încât acestea pot, de asemenea, activa/dezactiva dispozitivele de la distanță.Ușor de control caracteristică face, de asemenea, persoane vârstnice sau copii se bucura de viata inteligente fără dificultate

Program De Timp

WiFi Comutator de Perete cu Timer elimină vă faceți griji uita să opriți dispozitivele tale.Set de Seară.Apoi niciodată înapoi de la o casă întunecată.

Instalare Simplă

Instalare simplă și sigură.CERINȚA: 1. Live, de încărcare și neutru fire sunt necesare. 2. One-way switch (NU 3), nu un dimmer. 3. Rețeaua de domiciliu WiFi 2.4 G (NU 5G) 4. Bază de cabluri electrice experiență 5. Instalarea de bază unelte (surubelnita, dezizolat, tensiune checker)

Dimensiuni

Vă rugăm să măsurați dimensiunea electric cutie înainte de a cumpăra.

Ce este Inclus

1. Comutator 2. Manual De Utilizare

Etichete: npirtube smart home, wireles la internet wifi de acasă, distributie smart home, acces nelimitat la internet wifi de acasă, kincony smart wifi de acasă, efoss wifi inteligent, rondaful wifi inteligent, benzi smart home, audifonos smart home, persoane de contact wifi acasa

Funcționează cu Start Google, Amazon Alexa, IFTTT
Numărul De Model kFDS101
Tensiune de intrare AC100-240V
Compatibilitate Toate Compatibile
Certificare FCC, RoHS
Nume De Brand knewfun
Criptare WAP/WAP2
Camera Echipat No
Caracteristici APP de control de la distanță
Wireless Wi-Fi 2.4 GHz
Frecvența 50/60HZ
Standard Wireless IEEE802.11b/G/N
Putere Max 600W pe banda

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea