Tuya ZigBee Smart Home Alexa Google Acasa Senzor De Scurgere A Apei Wireless Inundații Detector De Detectare A Scurgerilor De Apă De Alertă De Nivel De Apă

22.96lei

37.66lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

【Control de la Distanță APP】După conectarea cu ZigBee Hub, descărcați APLICAȚIA "Smart Life/Tuya" pe iOS și Android pentru a adăuga dispozitivul pentru a detecta nivelul apei preaplin.De securitate acasă în mână tot timpul.

【Principiul de lucru】atunci Când scurgeri de apă la sonda de apa senzor, se va trimite semnal de alarmă pentru Zigbee gateway, și notificări de alertă va fi împins la telefon, să fie conștienți de apă se revarsă în timp, reducând riscul la inundații.

【Notificări de alarmă】 telefon Inteligent va primi notificări instantanee atunci când detectează scurgeri de apă și verificați jurnalul de pe APP.

【Scenariu / Cerere】Set de scenarii pe APP ca atunci când senzorul de apă detectează apă leakge, utilizarea inteligentă a supapei pentru a opri apa.Acasă, la Bucătărie etc.

【Design excelent & Consum Redus de Energie】Mini dimensiune de proiectare, mici și moda.Super consum redus de design, care pot face munca mult timp.

【Aplicarea pe scară largă】Ideal apa de avertizare efractie pentru case, apartamente(bucătărie, wc), depozite, birouri, laboratoare, camere de hotel, garaje, etc.

【Ușor de instalat】Nu complicat de instalare sunt necesare unelte.Senzorul poate fi instalat cu bandă dublu-adezivă în doar câțiva pași.

Caietul de sarcini:

Produs Dimensiune

Sursa de Alimentare: CR23V

Standby Curent: a 3-107uA

Rezistenta la apă: IP55

Detectarea temperaturii:-10℃~80℃

Detectare umiditate :0%~100%

Frecventa Wireless: de 2.4 GHz

Protocol de comunicare: de Zigbee3.0

Standard Wireless de: IEEE 802.11 b/g/n

Gama de Wireless:40M

Pachetul Inclus:

1 * Senzor De Apă

1 * Detectarea Sonda

1 * Set de Șuruburi de Fixare

1 * Manual De Utilizare (Engleza)

Etichete: mini sonoff, acasă inteligent, cilindru timer, tesla supapa de apă, infraroșu tuya, digital rezervor de apă indicator de nivel, ușa tuya inteligent, tuya zigbee, homekit comutator, aqara

Compatibilitate Toate Compatibile
Standard Wireless IEEE 802.11 b/g/n
Origine NC(de Origine)
Rezistent la apa IP55
Protocol de comunicare Zigbee3.0
Nume De Brand centechia
Camera Echipat No
Numărul De Model -
Gama De Wireless 40m
Starea de Asamblare Gata-de-Go

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea