În Aer Liber Animal Repeller Grădină Ultrasonice De Energie Solară Lumină Șobolan, Câine, Pisică Respingător Senzor De Mișcare De Descurajare Sperietoare Lumini Intermitente

64.79lei

83.04lei

-21 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pachetul include:

1 x Solar cu Ultrasunete Putere Animal Repeller

1 x Manual

Notă:

1.Culoarea elementului pot varia ușor din cauza fotografie și diferite monitor de PC, iar dimensiunea poate fi ușor errored din cauza manuală de măsurare.Amabilitate înțelegere ar fi apreciat.

2.Vă rugăm să verificați pentru utilități subterane, cabluri sau fire înainte de săpat sau instalarea.

3.Vă rugăm să asigurați-vă că locul de instalare a adecvate de lumina soarelui pentru a menține bateriile încărcate complet.

4.Vă rugăm să păstrați repeller cap aproximativ 9-10inches abouve pământ și păstrați-l în mod continuu pentru cea mai bună performanță.

Produs Fuctions:

1.Difuzor: Pentru a alunga animalele de generatoare de ultrasunete de înaltă frecvență

2.PIR(Infraroșu Pasiv) Detector de Mișcare: O pyroelectric senzor infraroșu care va observa animalele care se mișcă în detectarea zonelor.Atunci când animalele sunt detectate, acesta oferă un procesor de semnal pentru a emite undele de sunet pentru a alunga animalul și LED-ul indicator se aprinde intermitent.

3.LED rosu: Indica starea de lucru a aparatului.

4.Clipește LED Alb: Odată ce animalul este detectat, acesta va fi clipește de 3 ori,la o rată de viteză intermitent la fiecare 1,5 s.Ea va continua să clipească până la 15 ani după ce animalul părăsește aria protejată.

5.Puternic Intermitent LED-uri Albe: este mai favorabil pentru a face cu animale, cum ar fi păsări, șoareci și pisici etc.

6.Cu ultrasunete Conversia de Frecvențe: 25kHz, 34kHz, 43kHz, 52kHz, 61kHz.Fiecare trupa lucrează pentru 2.5 secunde în astfel de iterații.

Caietul de sarcini:

Nume: Ultrasunete Alimentare Solară Animal Repeller

Model: 668825

Culoare: Verde Inchis

Nominală Voltaga: 4V / 45MA (HZ)

Frecvența nominală: 25~61K(HZ)

Putere: 1.4(W)

Dimensiuni unitate: 5-1/2" W x 3-1/2" D x 14-1/3" H

Unitate De Greutate: 8-1/2 Uncii

Alimentare: 4 x 2/3AA baterii reîncărcabile Ni-MH

Consum de energie: de lucru=150mA standby≤10uA

Cu ultrasunete Frecventa: 25-61KHz

Zona de acoperire: 30feet @ 1100=2425 de metri pătrați

Distanța efectivă Gama: 6-8M (Efectuate de vreme și de mediu)

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: mouse-ul respinge, cu ultrasunete mole repeller 300, cat respinge, pisica spray repeller, pasăre respinge, câinele sperietoare, solar animal repeller munca, cat repeller cu senzor de mișcare, animal de apă repeller, animal repel

Origine NC(de Origine)
Pest Tip Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea