DIY Lumânare Crafting Tool Kit Mucegai DIY Lumânare Parfumată de Soia, Ceara lucrate Manual, Ceara de Topire Set de Ceasca Potrivit Pentru Incepatori Lumânare

104.47lei

189.95lei

-45 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

DIY Lumânare Crafting Tool Kit Mucegai DIY Lumânare Parfumată de Soia, Ceara lucrate Manual, Ceara de Topire Set de Ceasca Potrivit Pentru Incepatori Lumânare

Descriere: 1. Protecția mediului material: 100% protecția mediului bumbac core, 4 cm lungime, curată și netedă, cu ceara de soia.De înaltă calitate de soia, ceara este prima alegere pentru lumânări în recipient și lumânări parfumate.Comparativ cu parafină, inodor, are o lungă perioadă de timp de ardere, non-toxic, arde mai bine, nu are reziduuri și nu produce fum negru.

2. Un complet starter set: Conține toate instrumentele pentru a face lumanari, 1 creuzet, 2 cutii de ceara de albine (120g/pachet), 1 autocolant, 2 centrale aparate, 50 de fitil lung, 20 de scurt fitile, 1 agitator Linguri, 4 lumânare cutii de tablă cu capac, 10 din plastic lumânare cutii, 2 sticle de ulei esential, 4 blocuri de culoare, 1 manual de instrucțiuni.

3. Ușor de utilizat: Poate finaliza aparent complicat lumânare proces de producție, cu unelte simple, și de a face propriile lumânări după cum este necesar.Dacă sunteți un începător sau un profesionist, acest DIY lumânare kit vă permite să face cu ușurință propriile lumanari.Bucurați-vă de DIY cu copiii și de a face weekend fericit și semnificativ.

4. 4 portable reutilizabile cutii de tablă: Portabil conservă lumânări, poate fi realizată în jurul valorii de.După ce lumânarea a ars complet, puteți utiliza tin ca un ornament pentru a stoca unele dintre articolele tale preferate, cum ar fi plante, ornamente de dimensiuni mici, chei sau bijuterii, etc., sau da ca un cadou pentru copii.

5. Distracție și roman cadouri: Potrivit pentru manual de familii.Te las pe tine sau copilul dumneavoastră folie DIY lumânări în cutii rafinat, cadouri pentru zi de naștere sau de Crăciun.

6. Un hobby pentru oamenii bogați în creativității, o modalitate de a crește atmosferă de familie și cultiva abilități practice.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aproximativ 21.5*13*17cm/8.46*5.12*6.69 în

Greutate: 650g

Ceara culoare: alb

Lumânare material: ceara de albine

Ceara material de bază: plumb fibre de bumbac de bază

Lista De Ambalare:

Cupa Inox*1

120g Ceara de albine*2

Ceara De Bază Clip*2

Lingura*1

Lumânare cutie de Tablă cu Capac*4

Plastic Lumânare Borcan*10

Stick*1

Timp De Ceară De Bază*50

Scurt Ceara De Bază*20

Ulei Esential*1

Bloc De Culoare*4

Manual *1

Etichete: d face, soia lumânare kit uk, lumânări kit, d, lumânare face un set, normal lumânare instrumente, lumânare diy kit, parfumul lumânare de ceară se topește, lumânare instrument, lumanare de a face instrumente de idei

Origine NC(de Origine)
Set Lumanare De Ceara De Soia
Numărul De Model Lumanare De Ceara De Soia

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea