Încărcător de birou Suport pentru MagSafe de Silicon, Suport de Telefon Incarcator Reglabil pe Desktop, Tablet Suport Universal Telefon Mobil Stand de Hot

19.74lei

41.09lei

-51 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Face Încărcare Ușoară: suportul este potrivit pentru MagSafe Încărcător Wireless, iar aceasta va va este se potrivește perfect cu încărcător wireless.Acesta vă poate ajuta încărca dispozitivul pentru iPhone12 în condiții de siguranță și rapid în timpul de conducere (notă: doar suport inclus, nu include încărcător).

2. Materiale de înaltă Calitate: suportul este fabricat de înaltă calitate, gel de siliciu, puternic și durabil.

3. Opțional Culori: Acolo sunt 2 opțional culori, inclusiv alb-negru.

4. Stabil și Practic: moale și dur material de silicon nu va provoca daune la încărcătorul wireless pentru MagSafe, suportul este stabil în instalare și ușor pentru a elimina.

5. Larga Compatibilitate: suport caracteristici libere și stabile de instalare în diferite poziții pentru a se asigura convenabil de încărcare.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Stand

Produse compatibile: Compatibil pentru Magsafe Încărcător Wireless

Material: silicon

Culoare: negru/alb

Lista De Ambalare:

1*Suport de Telefon Mobil (Nu Include Încărcător)

1) Vom accepta Alipay , West Union , TT .Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW .

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL .

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE .NU există EXCEPȚII !Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată , la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Balioilhaircare.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Etichete: magsafe magnet inel, telefon mobil suport de podea, caz de vin, incarcator magsafe port, magsaf, moto usb, titularul de telefon, de urmărire auto inteligent de fotografiere suport de telefon, airpod stație, magsafe sta

Incarcator No
Are Difuzor No
Numărul De Model -
Suport Dropship/En-Gros/Epacket
Nume De Brand Rondaful
Tip Birou De Titular
Caracteristici Nu Caracteristici
Compatibil Marca Alte
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea