14 Inch Rama Foto De Moda Ceas De Metal Rama Foto Ceas De Perete Vopsea De Culoare Cadru De Aluminiu Ceas Fara Baterie (Negru)

131.52lei

230.75lei

-43 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Ia timp pentru a bucurați-vă de cele mai frumoase fotografii și retrăi amintirile cele mai prețioase cu acest elegant rama foto cu ceas.Fotografiile sunt luate astfel încât să puteți privi înapoi și de a retrăi momente memorabile in viata, deci, de ce să le limiteze la un album foto sau stocate digital – în cazul în care este mai mult decât probabil vei uita că există?!În schimb, de ce nu afișa fotografii, astfel încât acestea pot fi apreciate de toată ziua?

Caracteristici

- Culoare: Negru.

- Material: Metal.

- Dimensiune: 40x40x4cm.

- Rama foto cu ceas nu este doar o tentă modernă pe afișarea apreciate fotografii, dar este, de asemenea, o tentă modernă pe luarea în timp.

- Rame foto avea loc de numere, astfel încât la orice oră din zi sau din noapte, spunându-timpul va fi foarte simplu și extrem de plăcută.

- Ori de câte ori vă verifica timp, veți fi întâmpinați cu chipuri de prieteni și familie, sau scene dintre destinațiile dumneavoastră favorite.

- Ultra-versatil și de mare ca un cadou personalizat pentru un iubit-o, rama foto cu ceas își are locul în fiecare casă modernă.

Lista de ambalare

1 x Ceas

Etichete: trece rama foto, rama foto de perete, rama rame 40x50, rama foto, tricou metal, cadru din aluminiu, cadru pictur, cadru rotund, zece cadre, cadru de aluminiu

cu picture card No
Tip Ambalaj Single-frame
Stil Modern
Material Plastic
Tip Rama Foto
Numărul De Model Cadru
Origine NC(de Origine)
Forma Dreptunghi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea