Rattan Oglindă Rotundă Cadru Ambarcațiuni Țese Flori Rama Foto Pe Perete Rama Oglinda Pandantiv Camera De Zi De Decorare Dormitor

71.40lei

129.83lei

-45 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici :

Material Natural: se Adapta la tendința actuală, folosind materiale naturale, geometrice, desene, inspirație retro și culori neutre rattan design, inodor, puternic, nu este ușor de a deteriora.

Simplu Stil Nordic: Ea are o foarte simplu stil Nordic, folosind elemente naturale de a reveni la viață natură și liniște.Mână-țesute rattan produse pot fi utilizate în orice cameră sau combinat cu alte oglinzi pentru a crea tematice pereți.

Materialul Superior: imagistica este clar și natural, nu este ușor să se oxideze, nu este ușor de rugină, rattan design, gust, puternic și nu este ușor de a deteriora.

Economisi Spațiu și Frumos: Atârnă pe perete, fără a ocupa spațiu.High-definition oglindă de argint face imaginea mai clară, mai convenabil de a folosi, și luminează frumusetea ta.

Sticla Oglinda Parte: sticla Float, buna imagine în oglindă, fără distorsiuni.În timpul instalării, să acorde o atenție pentru a stabili dacă sticla este deteriorat și nu rani pielea.

Curățare și Îngrijire: trebuie Doar să ștergeți produsul cu o cârpă moale și umedă.

Domeniul de aplicare: Potrivit pentru toate blaturi, potrivit pentru decorațiuni de interior, studio, studio, partid, etc, face viața ta mai mult bun gust.

Lista De Ambalare:

Rattan Oglindă De Perete*1

Etichete: flori de aur rama foto, oglinda cristal cu rama perete, copiii cadru țesut, cadru ls, foto agățat clipuri string l, p cadru, oglinda de răchită, 20 foto cleme șir, magic mirror rame, lemn oglinda rama foto

Forma Neregulate
Tip Ambalaj Single-frame
Stil Europa
Origine NC(de Origine)
Tip Rama Foto
Material Rattan
cu picture card No
Numărul De Model Rattan rama foto

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea