Weimostar Ciclism Jersey Femei Vara MTB Mountain Bike Topuri Respirabil Biciclete Imbracaminte Sport în aer liber, Ciclism Tricou

61.90lei

82.54lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Material: Polyester COOLMAX: rapid-uscat funcție și face sa te simti mai confortabil de Înaltă calitate colanti material: lumina și de a reduce vântul Se pot păstra la loc uscat și rece în stare fierbinte și caldă în stare rece a prea transpirații, Jersey niciodată pe pielea ei Pachetul include: 1 buc x bicicleta Jersey marimi: Atenție!!! 【Dimensiune Notă】:dimensiunea Noastră nu este dimensiunea standard a UE/statele UNITE ale americii.Vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă cu atenție înainte de a comanda și de a alege dimensiunea care ti se potriveste potrivit piept și alți parametri.Vă rugăm să rețineți că acestea sunt măsurători manuale.Vă rugăm să permită pentru variații mici.

DECOLTEU

❤ 【Material elastic】: Elastic si material ușor vă permite să se întindă în mod liber.PLIN FERMOAR

GRILA TESATURA ❤ 【Partea respirabil grila tesatura】: grilă Mare tesatura crește foarte mult permeabilitatea la aer de îmbrăcăminte, astfel încât nu veți simți înfundat în timpul distanțe lungi de echitatie.

BUZUNARE&BENZI REFLECTORIZANTE ❤ 【Buzunare】: Există trei buzunare pe partea din spate, acestea pot satisface nevoile dvs. pentru transportul de elemente în timpul sportului. ❤ 【Benzi reflectorizante】: proiectarea de benzi reflectorizante pe spate este mai sigur pentru tine de a merge în întuneric.

Etichete: 26 bicicleta, 18 inch biciclete, bicicleta cu degetul, tricou personalizat camo, bicicleta de munte stopuri, cubrebotas ciclismo, violet ciclism jersey, jersey rapha, cycl jersey, mtb tricou

Caracteristică Anti-transpiratie
Sezon Vara
Tip Sport Ciclism
Tesatura Tip JERSEY
Material Poliester
Lungime Fermoar Plin Fermoar
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model CF
Gen FEMEI
Tip De Element Tricouri
Lungime maneca(cm) Scurt
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Nume De Brand weimostar

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea