F2018OX de Vară pentru Bărbați Echipa Pro Maneca Lunga Motocross Jersey MX MTB de Ciclism Îmbrăcăminte BMX DH Motocross Curse de Downhill jersey

40.26lei

61.94lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

100% poliester tesatura, de înaltă calitate, absorbant de umiditate tesatura, cu o bună uscare și funcția de răcire, confortabil la plimbare.

Foarte ușor și subțire pentru a reduce greutatea

De cerneală și sublimare imprimare tehnologie, pline de culoare,

În timpul antrenamentului, sudoarea ta va absorbi rapid în jachete și să se usuce repede.Un tricou vă oferă cel mai confortabil se potrivesc pentru a vă ajuta cu dvs. de antrenament.Țesături de înaltă calitate vă va oferi o excelenta permeabilitate la aer.

Detalii ale imaginii

Vă rugăm să acorde mai multă atenție la colecția noastră de noi stiluri

Despre transport

De obicei trimitem coletele prin intermediul Balioilhaircare.ro oficiale mod de transport, care este cel mai eficient mod de transport din lume.

În general, vom afirma mai mici preturi de pe facturile/facturile, pentru a evita taxele vamale, și modul de transport enumerate mai sus este, de obicei, duty-free.Dacă există tarife, trebuie să le plătească.Noi nu poartă nici tarife.Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să ne lăsați un mesaj.

Despre plata

La plata de comanda, Balioilhaircare.ro va primi plata în termen de 48 de ore (în mod normal).La primirea de plată de Balioilhaircare.ro, vom procesa comanda.

Despre întoarcerea

1.Asigurați-vă numele, codul postal, adresa și numărul de telefon al persoanei de contact este corectă și nu vom accepta restituirea sau litigiu care rezultă din incorecte primirea de informații.Vă rog lăsați-vă numele complet în limba rusă.

2.Verificați și înregistrați-vă.

Te rog deschide coletul în prezența de poștaș.Dacă ambalajul este deteriorat sau nu deteriora elementele comandate, vă rugăm să luați fotografii imediat, inclusiv adresa, etichete, ambalaje și produse ați primit.Nu arunca parcelă departe!Acest lucru este foarte important!

Despre feedback-ul

Cinci stele, vă rugăm să

Descrierea proiectului ::5 stele

Comunicare: 5 stele

Viteza de livrare :5 stele

Dacă nu există nici o problemă cu produsul, vă rugăm să trimiteți-mi pentru informații.

Eu va rezolva problema cât mai curând posibil.

Etichete: gt mtb de ciclism jersey, bmx racing gear, mtb dh, ciclul jersey bărbați, mx motocross, pantaloni troy lee designs motocross, bicicleta bmx race, bicicleta bmx, bicicleta mtb, tricou motocross

Lungime maneca(cm) Plin
Tip De Element Tricouri
Numărul De Model 180909
Tesatura Tip JERSEY
Sezon primavara
Tip Sport Ciclism
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Gen BĂRBAȚI
Material Poliester
Caracteristică Anti-transpiratie
Lungime Fermoar Nici Cu Fermoar

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea