Portabil, Durabil Biciclete Electrice Pedala Senzor De Lumină-Greutate Anti-Șoc 12 Magneți Asistent Senzor De Viteză Senzor De Accesorii Pentru Biciclete

25.81lei

30.02lei

-14 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici: Acest produs este fabricat din material ABS de înaltă calitate, care este durabil și ușor de purtat.Senzor Hall are avantaje de dimensiuni mici, greutate redusa, rezistent la șocuri, anti-coroziune, praf, etc. Este potrivit pentru utilizarea în biciclete electrice.Prelucrare de precizie, precizie de asamblare, de calitate excelentă.Acest auxiliar senzor este potrivit pentru pedala asistată de biciclete electrice sistem de acționare, economisind timp și efort.Aplicabil pentru aproape toate bicicletele electrice pe piață, este un bun ajutor pentru biciclete electrice.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Material: ABS

Magneți: 12

Linia de lungime: aprox. 1m / 3.3 ft

Linie culoare definiție:

1. Rosu 5V

2. Verde putere semnal

3. Negru GND

Instalare și utilizare:

Mijlocul arborelui slot pentru card se rotește în următoarele mijlocul arborelui, și carcasa exterioară senzorul este fix.

Nu este nevoie să demontați mijlocul arborelui, atâta timp cât inelul interior este prins în mijlocul arborele și carcasa exterioară este fixat la cadru, este convenabil pentru a instala, stabil și de încredere.

Partea dreaptă instalare: Pas pe impuls de ieșire de semnal și invers pas de a nu de ieșire.

Partea stângă instalare: pas înainte de ieșire a semnalului puls, inversa pas nu va ieșire.

Pachetul lis t:

1 * Biciclete Pedala Senzorului De Asistență La

Etichete: bicicleta magnet, magnet din neodim, Pedala Senzorului De Asistență La, biciclete, senzor pedală, 3 led-uri de biciclete, bicicleta electr, comutator magnet, conductă de vânt senzorul de viteză, echipament motociclete senzor

Tip PAS senzor
Nume De Brand ciclul zona
Material ABS
Lungimea Liniei aprox. 1m / 3.3 ft

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea