Într-o zi Biciclete Electrice KT Controller 36V/48V 15A 17A 22A KunTeng Controller poftă de mâncare Clapetei de accelerație Cu LCD de Afișare a Bateriei pentru Ebike

116.98lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Anunturi:

1. KT Operatorul se aplică numai la KT de sistem, vă rugăm să confirmați dacă utilizați KT de sistem, cum ar fi KT de afișare.Conector impermeabil este special că eu nu pot să promit că nu se poate 100% compatibil(pentru linia sequance).Dar mai poti folosi daca ai verificat cu atenție.Vă rugăm să verificați cablu de motor dacă este Julet sau Higo 9pin impermeabil plug(există unele scrisori de pe conector ).Julet este mai bine.Dar pentru 250W 350W 500W.Higo este, de asemenea, OK.

2,Dacă ebrake clapetei de afișare și PAS de lumină sunt impermeabile conectori.Vă rugăm să asigurați-vă că marca de cablu.Al nostru este Julet.YLS este, de asemenea, ar putea fi compatibile.Dar HIGO poate/'t fi compatibil.Vă rugăm să verificați înainte de a comanda.

SM Tip de controler : 36/48V 15A 17A 22A controller Squarewave Brand : KT Culoare : Argint Mosfet : 15A 17A 6 Mosfet / 22A 9 Mosfet tensiune Nominală : DC36V/48V Frână intrare : Nivel Scăzut de protecție de Joasă tensiune : DC30/40±0,5 V lungime Cablu : 10-13cm Greutate : 200g-250g

FUNCȚIA & PLUG

motor (9pin Julet impermeabil plug )

putere (rosu-negru Anderson PP30 plug)

ebike poftă de mâncare-acceleratie cu LCD de afișare a bateriei(6pini SM plug)

ebrake (3pin SM plug ) *2

PAS (3pin SM plug)

SM comun de motor (3-verde-galben-albastru bullet + 6pini SM priza ) putere (rosu-negru bullet plug) ebike poftă de mâncare clapetei de accelerație cu LCD de afișare a bateriei (3pin SM plug) ebrake (3pin SM plug ) *2 PAS (3pin SM plug)

Compania noastra este Specializata in Biciclete, E-biciclete, Accesorii, Echipament de Echitatie Industrii Pentru 8 ani, Cu Echipa de profesionisti Tehnice, Și Avem Propria Noastră Fabrică și serviciile oferite de Echipele de Vanzari.Odată cu Dezvoltarea Electrice Industria de Biciclete și Oamenii se Bucură de Echitatie, Produsele și Serviciile Noastre sunt Peste Tot În Lume.Avem Excelentă Echipă De Experți, Ingineri, Vă Poate Oferi de Înaltă Calitate Biciclete Electrice și Accesorii Produse.Bine ati venit la Compania Noastră pentru a Vizita Și de Achiziții publice, nu Există Nici o Cerere și Problema, vă Rugăm să nu ezitați Să Contactați Cu Noi.

GARANȚIE

Piese:3 luni

Pe baza datelor de achiziție:gratuit reparații.Cumpărător să plătească pentru taxele poștale de returnare și retrimite poștale.

EXPRESS

De obicei, ne trimite bunuri ca metoda de transport alegi.Dar uneori ne poate schimba metoda de transport maritim,de asemenea, la fel de repede ca tine alege.Vă rugăm să înțelegeți.

SISTEMUL DE MECI

Înainte de a plasa comanda despre controller sau de afișare.Vă rugăm să ne contactați fără ezitare și trimite-mi un vechi sistem de conversie imagini .Pentru că unele sunt același aspect dar are alt protocol de comunicare.Poate că nu se potrivesc vechiul sistem de conversie.

TAXE VAMALE

De obicei, ne declara valoarea minimă pentru a salva taxe vamale.Dar din cauza politici diferite în diferite țări,s-ar putea fi unele taxe vamale ar trebui să fie plătite de către cumpărător.Deci, ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare.

FEEDBACK-ul

Satisfactia ta va fi mai bună rentabilitate pentru a vă servi.Vă rugăm să ne dea un rating de cinci stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.Dacă nu sunteți mulțumit,vă rugăm să ne contactați.Ne va servi până mulțumit.

Etichete: ebike viteza de afișare, mini ebike baterie, poftă de mâncare de accelerație mânere ebike, controlul 22a, scuter controller 36v 15a, kit ebike baterie, 48v 500w control, display kt, bicicleta electrică a clapetei de accelerație, 36v 300w controller

Utilizarea Electrice Accesorii Pentru Biciclete
controler pentru ebike piese KT 15A 17A 22A controller
Tip Controller
Produs controler pentru Biciclete Electrice Accesorii
Nume De Brand Într-o zi
Greutate 200g
Model 6 mosfet/9 mosfet controller
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea