100buc HDMI 1 La 2 de sex Masculin La Dual HDMI 2 de sex Feminin Y Splitter Comutator Cablu Convertor Adaptor HD LED LCD TV

531.94lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

HDMI de sex Masculin la 2 HDMI de sex Feminin 1 2 Splitter Negru Cablu Adaptor Convertor

Acest splitter-ul HDMI cablu este ideal pentru a conecta un dispozitiv compatibil HDMI (Xbox, Blueray, DVD player, PS3) la două vizuale ieșire de devize.Este nevoie de un semnal de la un dispozitiv cum ar fi un Bluray player si va direct la unul din cele două dispozitive de ieșire care sunt conectate la acesta.

Acest produs poate acționa ca un semnal router, de exemplu, poate avea un TELEVIZOR în două camere separate, poti avea un TELEVIZOR în cameră și atunci când doriți să comutați camera și să păstreze uitam la TV, ai nevoie doar pentru a comuta unul TELEVIZORUL și comutați la altă TELEVIZIUNE, iar apoi semnalul este direcționat la TV în camera cealaltă.

Vă Rugăm Să Rețineți:

Numai 1 dispozitiv de ieșire ar trebui să fie activă în orice moment, cu excepția cazului în ambele din cele 2 dispozitive de afișare împărtășesc aceeași mărime și model.

Caietul De Sarcini: Culoare:Negru Lungime: Aprox. 13 inch (30 cm) HDMI 1 la 2 HDMI de sex masculin la feminin cablu splitter.Suport 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p.Conectorii placați cu aur pentru o mai bună semnal de transfer.Permite să conectați dispozitivele HDMI care au construit-in porturi HDMI, cum ar fi HDTV, PlayStation 3, Upconvertor DVD Player, prin satelit, cutii, Monitor LCD si proiectoare.

Pachetul Include: 1 x HDMI Splitter

Etichete: micro hdmi, cablu hdmi, hdmi mini, hdmi cabl, splitter-ul hdmi, hdmi, vga, hdmi sârmă, converti hdmi, hdmi usb, HDMI la VGA

Conector B HDMI
Nume De Brand WAZNEY
Numărul De Model L362-O
Conectorul De Culoare negru
Protectie Combinație
Diametru Exterior 4mm
Tip Twisted Pair
HDMI Vertiong 1.0
Ambalare Polybag
Un Conector HDMI
Pachet No
Cerere multimedia
Tip Conector HDMI
Gen Masculin-Feminin

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea