Trage Înapoi Mașina 36 Pack Set de Mașini de Jucărie Favoarea Partidului Mini Masini de Jucarie Set pentru Baieti Copii Copil Ziua de nastere a Juca Plastic Vehicul Set

49.51lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

- Trageți înapoi mini masina de jucării, trage înapoi și du-te, Mare distracție în favoruri de partid și de joacă pentru copii, Pachet de 36.

- Cel mai bun cadou de Petrecere Sac de Masini de Jucarie, foarte convenabil pentru copiii dumneavoastră pentru a organiza o uimitoare ziua de nastere amuzant, joc de petrecere, ou de paște materiale de umplutură, clasă premii și de a recompensa sau ca cadou.Mare clasic jucării educative pentru copiii dumneavoastră să se distreze.

- Set de masini de jucarie, măsoară aprox 2 inch, luminos și plin de culoare se face pentru copii de 3 ani și mai în vârstă.

- Trageți Înapoi Mașina, Fabricat din plastic de înaltă calitate, mașini de jucărie, care sunt ușoare și foarte sănătos pentru copii să se joace cu.

- Veți primi 36 de Pc-uri în total, stil aleatorie.

Pachetul Include:

36 x Trage Înapoi masini

Etichete: fidget, jet mașină de jucărie, tin tren de jucărie, generator eolian mare, generator eolian de, se frământa jucărie, farrari mașină de jucărie, vântul generator de apă, Masina de desene animate, auto play

Intervalul De Vârstă > 3 ani
Numărul De Model NICI unul
Nume De Brand FMRToys
Design Masina
Material Plastic
Înainte Mutarea Metoda Trage Înapoi
Gen Unisex
Plastic Tip ABS
Avertizare Nu mananca

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea