Pentru SONY XB33 Vorbitor de Protecție Sac de Depozitare Caz Greu EVA Capacul Sac Portabil, rezistent la apa Praf de Caz care Transportă Cutie Neagră

69.29lei

123.76lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere: 1. Capacitate mare: high-end portabil EVA sac, cu o capacitate mare, poate stoca dispozitiv pentru SONY XB33.

2. Romanul Design: geanta De transport este portabil, durabil, rezistent la apa, usor, confortabil, ușor de transportat.Vă puteți bucura de oricând, oriunde.

3. Protecție ridicată: geanta De transport protejează de externe zgârieturi și impact, ajutând pentru a proteja obiectele de valoare de la daune.Proteja stabilitatea și siguranța produselor electronice.Toate-rotund-fermoar poate asigura securitatea echipamentelor.

4. Ultra-ușoare și Portabil: Ușor de a efectua sau de a pune într-o altă valiză, buna, dar puternic de 360 de grade cu fermoar, ușor de a deschide și închide.Echipat cu un confortabil curea de mână pentru ușor de transportat.

5. Protecție Container de Depozitare: depozitarea greu care transportă bagajele este adaptat pentru a oferi o mai bună protecție pentru SONY XB33.

Caietul de sarcini:

Material: EVA

Funcția: anti-zgârieturi, șocuri, semi-rezistent la apa si praf

Culoare: negru

Dimensiune: aproximativ 34*14*14/13.39*5.51*5.51 în

Potrivit model: pentru SONY XB33

Lista De Ambalare:

Sac De Depozitare*1

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: sony xb33, sony xb43, caz difuzor sony, bt sistem de boxe, fier de boxe, telecomanda sistem audio sony, rmt, caz difuzor, produsului difuzor, sony srs xb33

Pachet No
Material Alte
Numărul De Model Care Transportă Caz
Tip De Element Difuzor Saci

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea