Pentru Alexa Echo Dot 4-A Generație De Montare Pe Perete Cuier Suport De Boxe De Raft Suport Stabil Spațiu De Economisire A Suportului De Asistenți

44.80lei

80.03lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte: 1、Design Special: Perfect pentru Echo dot 4, smart difuzoare și mai mult.Bucurați-vă de perfectă ascultare de oriunde din cameră prin montarea difuzoarelor pe perete.

2、Cablu de Management: Păstrează pentru Echo dot 4 cablul boxelor perfect ascuns, pentru a evita urât agățat de cabluri.Ascunde perfect cablul de încărcare la spate, fără fire încurcate!

3、Sigură și Stabilă: Construit din ABS, o mai mare stabilitate și capacitate de încărcare pentru a stoca până la 15 kg, perfect pentru crearea de spațiu suplimentar în camera de zi sau garaj sau dulap sau oriunde doriți.

4、Super-Ușor și în condiții de Siguranță de Instalare: montare Pe perete design oferă mai ușor de instalare, și acesta poate fi montat pe orice perete pentru compatibilitate maximă.

5、Simplu și Funcțional: Nostru de montare pe perete raft suport este proiectat pentru a economisi spațiu și de a organiza casa ta.Aduce o viață frumoasă.

Lista De Ambalare:

Boxe Raft Titularul*1

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după plăti comanda, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Livrare:

1. Elementul va fi trimisă prin scrisoare par Avion din China sau Curier sau Privat Linie.Putem furniza numărul de urmărire.

Element mai puțin de 2KG este transport gratuit prin China Air Mail în mod implicit.Dacă aveți nevoie de ea urgent, vă rugăm să alegeți un alt livrare Expres.

2. Ne va livra comenzi în termen de 1-3 zile lucrătoare după plata.Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.

3. Noi trimitem doar ordinele care să fie confirmat de adrese.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă și actualizată.

4. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că timpul de livrare poate fi mai lungă în cazul în care elementele să fie inspectate de către autoritățile vamale.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine Asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Feedback-ul:

Etichete: etaj speaker stand, echo sta locului, sonos difuzor de perete, 2 echo dot, alexa suport, difuzor suport de montare pe perete india, echo, Speaker Stand, montare pe perete difuzor fm, echo dot 3 de sprijin

Numărul De Model -
Origine NC(de Origine)
Pachet No
Tip De Element STAND

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea