Buzunar 24 In 1 Cheie Inel Edc Gadget-Cheie Instrument Multifuncțional Carabină Unealta Multifunctionala Șurubelniță Cheie Bucătărie În Aer Liber

20.52lei

33.65lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

24 în-1 de design

Cu 1 instrument în mână, puteți avea 24 de funcții, ca măsură de unghi, stipping instrument, 1/4 inch de gaurit cu mașina, dinți de fierăstrău, de măsurare conducător(3 cm), aproape cheie, aproape cheie în spate, îndoire/roata de bicicleta cheie, șurub conducător auto/caseta deschidere, de măsurare conducător(1 inch), hexagon cheie, închide gaura, tăiat sârmă instrument, deschizator de sticle, etc.

Construit pentru Durabilitate

De înaltă calitate din oțel inoxidabil material face rezistent la coroziune și apă, rugină-dovada caracteristică a asigura o durată de viață mai lungă.

Largă de utilizări

Nostru breloc pot combina mai multe instrumente într-un mic instrument multi-scop, inclusiv șurubelniță și cheie tipuri, sticla openers, spițe, brelocuri și alte funcții.

Design Perfect

Greutatea este de doar 50 de grame,nu puteți simți greutatea.Rândul său, plictisitor cheie transportator într-un remarcabil cheie în formă de instrumente multifuncționale.O combinație perfectă de decor și instrumente.

În aer liber essentials

Această dimensiune la Îndemână instrument este potrivit pentru acasă utilizarea de zi cu zi sau camping, ciclism,drumeții printre altele utilizarea în aer liber.

Cadou rafinat

Un Gadget excelent Cadou pentru pasionaților de ambarcațiuni, rulote, bicyclers, meseriași.De asemenea, un cadou ideal de cazare pentru ziua de nastere, Ziua tatălui, Craciun.

Caietul de sarcini:

Tip de element: Surubelnita Multifunctionala Cheie

Material: otel Inoxidabil

Culoare: Argintiu/negru

Cantitate: 1 buc

Element dimensiune: 7*2.9*0.5 cm/2.75*1.14*inch(L*W)

Pachetul greutate: 50g/1.76 oz

Pachet:

1*Surubelnita Multifunctionala Cheie

1*Cheie Inel

Lista de ambalare

1*Surubelnita Multifunctionala Cheie

1*Cheie Inel

Etichete: nextool, placi de gadget-uri, set cheie, edc, cheia multi tool, edc instrument, multitul, unealta sog, lăcătuș instrument, multi cleste instrument

Tip Chei
Dimensiune 7*2.9*0.5cm
Origine NC(de Origine)
Cerere Alte
Nume De Brand Houkiper
Pachet Alte
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Numărul De Model Surubelnita Multifunctionala Cheie

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea