Femei Acoperi Pantaloni Sexy Cu Talie Înaltă Plasă De Plajă Bikini Costume De Baie, Pantaloni Dantela Gol Afară De Croșetat Sexy Pantaloni

62.48lei

113.56lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Material: poliester moale.Lightweight pantaloni acoperă-up-uri pentru costume de baie femei în timpul verii.

Stil: femei sexy lucrate manual, costume de baie bikini coverup pantaloni.

Gol afară în carouri de proiectare, de asemenea pentru a filtra apa și uscat rapid.Reglabil bandă elastică, ușor pentru a se potrivi talie perfecta.

Caracteristică: sexy talie mare Leg pantaloni de plajă acopere pentru femei, culoare solidă, a se vedea prin, elastic, lat picioarele pantscoverup.

Ocazie: Minunat pentru vacanta de vara, vacanta, plaja, sport, piscina partea Partidului, parc de apă, cruise mare parte, casual, de zi cu zi în aer liber protecție solară purta, club, și noaptea.

Frumoasa Plajă Acoperi Pantaloni - costum de baie negru pantaloni acopere.standard ne-a dimensiune, dar ca dimensiune normală.Moale long beach pantaloni bikini coverups.

Etichete: sunfire, rochie de bambus, plaja acoperi femeie, costume de baie copii, caftan caftan plaja, roșu costume de baie femei, Plaja acoperi, bikini flamingo, cherry blossom fundal fotografie, ochiurilor de plasă de costume de baie femei

Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
culoare Alb, negru
Origine NC(de Origine)
Model Tip Solid
Dimensiune M
Aplicabile faptei Înot
Nume De Brand HOTSPEED
Articol 9333
tesatura compozitie Acril
Pentru a aplica un gen De sex feminin
locul de origine Guangdong
Material Poliester

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea