Femei Înot Acoperire Fusta cu Jambiere

94.93lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dimensiuni pentru UE,SUA,CA și în Asia UPF 50+ Protecție Sun

Femeile Skrited Jos

Detalii Tesatura & Îngrijire · O linie de înot fusta cu legging atașat · 80% Nylon, 15% Spandex. · UPF 50+ pentru o zi întreagă de protecție de la soare · se spală numai manual · Fusta și legging lovit mai sus de genunchi · Clătiți după fiecare utilizare în non-clorurate de apă · a Făcut de la noastre speciale de înot material · Atârna uscată de soare. · Confortabil în și afară din apă · UPF acoperire poate începe să se deterioreze după aproximativ 30 de spălări, · Skirte lungime pentru marimea M: 43.5 cm/17 în L imit spală, dacă este posibil, Despre Brand

Ca o companie responsabilă,ne-am stabilit standarde stricte de protecție a mediului și de substanțe nocive de control de textile.

Încredere în Textile

Veșmintele noastre(inclusiv costume de baie,sunsuit și maieul) pe baza de pre-materiale certificate în conformitate cu STANDARDUL 100 OEKO-TEX (STANDARDUL 100 OEKO-TEX® ca un test independent, etichete pentru textile testate pentru substante nocive îndeplinește această cerință),ceea ce face copilul tău liber de daune sănătății.

UPF 50+ : Protectie Excelenta

Toate Bonverano produsele sunt realizate din soare țesături de protecție cu Australia Soare Haine de Protecție Standardul AS/NZS 4399,care blochează 97.5% din razele UV daunatoare.

Etichete: înot jambiere înotători, jambiere copii de înot, înot jambiere jumătate, fusta legging înot, copilul legging de înot, legging de costume de baie, jambiere scurte de înot, calca legging de înot, mare creștere de înot jambiere, costume de baie legging

Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Material Spandex
Model Tip Solid
Nume De Brand XIAZHILIAN

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea