0-50% brix de Cafea Zahăr Metru TDS 0-25% concentrație refractometru digital electronic Portabil refractometru

466.61lei

639.22lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

0-50% brix de Cafea Zahăr Metru TDS 0-25% concentrație refractometru digital electronic Portabil refractometru

Cafea concentrare cu gama de 0-25%; Brix de măsurare cu gama de 0-30%; temperatura funcția de afișare funcția de Calibrare și nu este nevoie de calibrare de fiecare dată; de oprire automată într-un minut, daca nu orice operațiune Prevăzută cu tub de aspirație și de schimb capacul de protecție tastele funcționale sunt simple, clare și ușor de operat; de înaltă precizie și durabil ecran Digital cu afisaj mare numărul, puterea bateriei pot fi afișate descriere Produs

1.Putere: Apăsați tasta "CITIT" de 1 secundă doar.

2. Scala de conversie: apăsați tasta "SCARĂ" de 1 secundă pentru a alege unitatea Brixor de Concentrare, "S01" este pentru Brix %, acest lucru, de asemenea, puteți testa toate lichid cu sugarsuch ca suc, ceai cu lapte ect, intervalul este de 0-30%. "S02" este pentru coffeeconcentration, intervalul este de 0-25.

3. Măsurare: Foloseste tub de aspirație ia o probă de la 1/2 adânc din cana (pentru a evita crem sau solid de cafea), picurare aproximativ 3~5 picături la proba farfurie, apoi să-l acopere.Apăsați tasta"READ" 1 în al doilea rând, contorul va da valoarea curentă, ifpress cheie"CITI" 2 secunde mai mult, contorul va face andcountdown de 15 ori măsurătorile, citirea este valoarea medie.

4. Temperatura de conversie unitate: Apăsați tasta "SCARA" mai mult de 2 secunde,contorul va afișa grade Celsius sau Fahrenheit.

5. Calibrare: Nu este nevoie de calibrare de fiecare dată.Picurare 3~5 picături distilledwater în proba de înmatriculare, asigurați-vă că apa și contor de temperatură este aceeași andstandard temperatura de 20ºC, apoi să-l acopere.Apăsați tasta "CAL" mai mult de 2secunde până la "CAL" intermitent,apăsați pe "CAL" - cheie din nou, contorul va afișa "END"și arată 0.0%.

6. Power off: Contorul se va opri într-un minut, daca nu orice operațiune.

7. Întreținere: Întotdeauna curat și se spală sampleplate cu apă distilată și se usucă cu moale cârpă de curățare, nu folosiți niciodată greu lucruri curate, în caz contrar se va deteriora prismă de sticlă.

dacă ai nevoie de 0.01 cafea refractometru, puteți să faceți clic aici

Lista De Ambalare:

1*Refractometru cu cutie de vânzare cu amănuntul

1*Umbrire acoperi

1*Pipetă

1*manual de utilizare engleză

Etichete: metru de zahăr, cana cioc, blender garnitura de cauciuc, lapte de testare, brix refractometru digital, oscilloscop sonda, ce ph metru, cinema cu popcorn, refractometru portabil, miere de zahăr metru

Numărul De Model THE01657
Brix Gama 0-50%
Precizie De Măsurare +-0.1
Nume De Brand yieryi
Min. Div. 0.1
Brix Min. Div. 0.1
Utilizare Concentrația
Greutate 310g
Interval De Măsurare 0-50%
Dimensiune 18*12*6cm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea