1 buc senzor Automat de sapun, dispensere Automate dezinfectant din oțel Inoxidabil senzor Infraroșu Inducție

24.49lei

30.60lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1.Miniatură de înaltă eficiență motor: consum redus de energie, mai liniștită.Selectate miniatură motor de înaltă eficiență și de cauciuc absorbție de șoc structură nu numai că au o mare rata de descărcare de gestiune lichid, dar, de asemenea, nu va fi deranjat de zgomot în timpul utilizării.

2.Ingenios figura: mici și rafinat, alb și stil de design minimalist, pot fi integrate cu ușurință în diverse medii, cum ar fi toalete si bucatarii.Sticla corpul este fabricat din otel inoxidabil, rezistent la temperaturi ridicate și scăzute, clar și curat, și puteți verifica aplicația în orice moment.

3.Automat sens lichid, nu este nevoie să apăsați: întinde mâna, bogat și bine spălat de mână lichid curge, simplu, distractiv și de igienă, protecția sănătății întregii familii.

Descriere:

Lichidul este rapid simțit în 0,25 secunde, și senzor infraroșu sistemul poate identifica cu exactitate și începe activitatea.

Caietul de sarcini:

Culoare:Argintiu

Material: otel Inoxidabil

Capacitate: 280ML

Pachetul Inclus:

1 * senzor Automat dozator de săpun

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: inoxidabil abur masă pan, alimente conica, bufet tacâmuri, Din Oțel Inoxidabil, fast-food, marmit, masa de abur încălzit, tigaie cu aburi, masa de abur, masa de abur din oțel inoxidabil

Material Din Oțel Inoxidabil

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea