Elimina Ridurile de Retinol Fermitate Crema de Fata Lifting Gât de Albire și Anti-îmbătrânire de Noapte Crema de Zi Hidratanta Faciale de Îngrijire a Pielii Instrument

27.79lei

55.54lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici

1.Contine Retinol ingrediente pentru a în mod eficient chiar și repararea pielii hidratare imediată de aprovizionare și de lungă durată hrană pentru ridicarea și efect de strângere de a îmbunătăți pielea de uscăciune și prostia, lasand pielea moale, de licitație și strălucire. 2.Permite absorbția rapidă a pielii de jos îmbunătățită cu efect hidratant, fără grăsime reziduul lăsat în urmă și toate tipurile de piele prietenos, destul de delicat chiar si pentru pielea sensibila. 3.Moale și crema de lumină permite sentimente proaspete în loc de gras senzația provocată, non-iritant și răcoritoare, ușor de a ajuta la reglarea apă și ulei de echilibru a pielii pentru a restabili luminozitatea înapoi în pielea ta pentru a-ți dezvălui adevărata frumusețe.

Caietul de sarcini

Brand: BREYLEE Conținut Net: Perioada De Valabilitate: 3 Ani Funcții: Hidratare, Strălucire, Hranitoare, de Ridicare a Pielii și Fermitate, Reglarea Metabolismului Pielii, Anti-Imbatranire, Elimina Riduri si Linii, etc.

Cum Să Utilizați:

1.Ia dreptul de suma de crema. 2.Aplicați crema pe frunte, obraji, nas și bărbie. 3.Se maseaza usor pana se absoarbe complet.

Pachetul Inclus:

1* BREYLEE Retinol Crema de Fata

Etichete: retinol, blazer fonce, mabox retinol, retinol serum, pur vitamina e crema, machiaj cu role, bodi crema, crema de fata, creme de albire instant, oamenii crema de piele

Caracteristică 2 albire
Nume De Brand LANBENA
Caracteristică 4 De Ridicare A Pielii, Fermitate
NET WT 40g
Gen De sex feminin
Caracteristică 1 Elimina Ridurile
Numărul de Bucăți O Unitate
Ingredient Retinol, Vitamina
Caracteristică 3 Hidratare
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Crema
Utilizarea Fata
Caracteristica 5 anti îmbătrânire
Caracteristică Anti-Imbatranire
Țara/Regiunea de Fabricație China
Numărul Certificatului De afd0810
Numărul De Model Elimina Ridurile

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea