Prelucrarea lemnului Gaura Buzunar Jig Kit 6/8/10mm Unghi Ghid de Gaurit Set Perforator de Localizare Jig Drill Bit Setat Pentru BRICOLAJ, Unelte Tamplarie

27.87lei

41.58lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

62757 Instrumente

Caracteristici:

Fabricat din aluminiu solid bloc, nu rugina sau de a sparge , aceasta Este ultima gaură de buzunar Jig de care ai nevoie .

Dual Buzunar 15° Pic Unghiul ,puteți face perfect articulațiilor .

Ușor să se adapteze,schimba cu ușurință între mai Multe Dimensiuni 6/8/10 mm burghiu , folosit pentru orice lemn de tipul, poziția și unghiul .

Mini gaura buzunar jig set, pe de o parte, înțelege, perfect pentru acasă DIY proiecte sau profesionale și generale comerciale de utilizare .

Utilizarea cu Un F Clemă Sau C Clemă Și burghie (Nu sunt Incluse) pentru a crea acele perfect pentru prelucrarea lemnului găuri pentru a crea sau repara lemn articulațiilor .

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Material: Metal

Pachetul Inclus:

9pcs/set x Telecomanda Cheie Fob Caz Shell

Note:

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

Etichete: șurub de buzunar, kreg jig k4 buzunar gaura sistem, diy kit de electroni, coroana pe beton, set pentru femei, diblu jig, reglabil pumn de localizare burghiu de ghidare, baza burghie, burghiu guid, gaura jig pocket

Nume De Brand ACEHE
Tip Alte
Origine NC(de Origine)
DIY Consumabile ELECTRICE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea