Original Bacterii Uciderea Robot CleanseBot Lume Primul Bacterii Uciderea Robot Pentru Acasă și de Călătorie Sterilizatoare UV Acarianul Criminal

218.27lei

419.74lei

-47 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Original Bacterii Uciderea Robot CleanseBot Lume Primul Bacterii Uciderea Robot Pentru Acasă și de Călătorie de uz Casnic Sterilizatoare UV Acarianul Criminal

Repere:

Lumea e DOAR de Călătorie Inteligent Robot

CleanseBot utilizează PATRU lămpi UV-C pentru a distruge 99,99% dintre microbi și bacterii, pe orice suprafață.

Nu numai CleanseBot ucide microbii, bacteriile și acarienii de praf, dar UV-C lumina a fost dovedit în numeroase studii pentru a ajuta la prevenirea raspandirii de aer virusuri, de asemenea.

Inteligent AI Senzori

La CleanseBot nu va primi blocat în pat sau să cadă de pe pat.La CleanseBot are 18 inteligent AI senzori pentru a menține robotul merge.

Doar seta CleanseBot în jos pe pat, porniți-l pentru 30 sau 60 de minute, și du-te despre ziua ta în timp ce se igienizează și dezinfectează pat cearșafuri și pături!

Modul Handheld

Pentru a igieniza si dezinfecta orice suprafata, plasa mâner pe CleanseBot și ridica-l pentru a curăța cu ușurință!

Se va folosi doar partea de jos UV-C luminile, astfel încât ochii tăi vor fi protejate, și fără mizerie și fără chimicale, este sigur de a utiliza în jurul valorii de animale de companie și copii!

Banca De Putere În Modul

Pentru Banca de Putere Mode, utilizați portul USB-C pentru a alimenta orice dispozitiv.

Avem un parteneriat cu Panasonic fabrica de baterii pentru a vă aduce în exclusivitate acces la unele dintre cele mai avansate din lume tehnologie baterie.

La CleanseBot se potrivește cu ușurință în toate rucsaci și fiecare valiza!E doar puțin mai mare decât un telefon mobil și aproape la fel de inteligent!

Descriere

În curs de brevetare Robot Inteligent este de Buzunar și gata de călătorie.Fă cunoștință cu noul tău partener de călătorie!

Acest lucru se datorează expunerii la mai multe bacterii si germeni decât în mod normal în viața de zi cu zi.

Nu vrem să sufere - vrem să vă bucurați de calatoriile tale!

De aceea CleanseBot poate igieniza si dezinfecta toate hotel suprafețe ȘI UV-C de lumină ajută la prevenirea răspândirii de aer virusuri.

În fapt, CleanseBot a fost testat de către o terță parte independentă care arată cum l-a omorât 99,99% din E. coli!

Zonele cu cei mai mulți microbi și bacterii includ switch-uri de lumină și de televiziune telecomenzi în plus față de cuvertură.Într-un studiu de la Universitatea din Houston, cercetatorii au testat 19 suprafețe în camere de hotel pentru bacterii și a constatat că principalele cameră întrerupătoarele de lumină a avut o medie de 112.7 unități formatoare de bacterii pe centimetru cub.

MSNBC rapoarte într-un studiu de spital curățenia pe care o maximă de doar CINCI care formează colonii de bacterii pe centimetru cub este recomandat pentru maxim de curățenie.

Chiar fără a fi nevoie pentru spital-cum ar fi curățenia - aceste numere sunt uimitoare.

CleanseBot este SINGURUL din lume de călătorie inteligent robot conceput cu TINE în minte.

CleanseBot este un robot inteligent cu inteligență artificială și 18 senzori built-in.Acesta utilizează PATRU lămpi UV-C pentru a distruge 99,99% dintre microbi și bacterii, pe ORICE SUPRAFAȚĂ.

Dar cel mai important, pe pat de hotel.

Hoteluri sunt cunoscute pentru microbi și bacterii și nu vrei să-ți faci griji atunci când călătoriți - dacă sunteți călătoresc pentru munca sau pentru distractie!

Doar seta CleanseBot în jos pe pat, porniți-l pentru 30 sau 60 de minute, și du-te despre ziua ta în timp ce se igienizează și dezinfectează pat cearșafuri și pături!

Nu numai CleanseBot ucide microbii, bacteriile și acarienii de praf, dar UV-C lumina a fost dovedit în numeroase studii pentru a ajuta de fapt, pentru a preveni răspândirea de aer virusuri, de asemenea.

CleanseBot este SINGURUL lucru ca acesta în lume!

Patul este sanctuarul tău.Când te odihnești, vrei cel mai bun somn de calitate și să nu vă faceți griji despre microbi, mucegai, bacterii, sau acarieni.

La CleanseBot nu va primi blocat în pat sau să cadă de pe pat.La CleanseBot are 18 inteligent AI senzori pentru a menține robotul merge.

CleanseBot este primul robot din lume care se concentrează pe senzori special pentru materiale și țesături, și nu pur și simplu din lemn de esență tare sau suprafete plane.

La CleanseBot Echipa a testat CleanseBot pe mai mult de 40 de tipuri diferite de materiale și țesături pentru cearșafuri și pături, precum și testarea de diferite dimensiuni si forme de paturi, în scopul de a aduna și a analiza toate datele și de a crea cel mai bun AI si senzori.

La CleanseBot roțile sunt în curs de brevetare tehnologie care poate rula pe orice suprafata.Nici o altă tehnologie există.

Scoateți capacul mânerului și pur și simplu loc CleanseBot sub pătura de pe pat și apăsați butonul de alimentare o dată pentru 30 de minute runand de două ori timp de 60 de minute.

La CleanseBot va folosi cele patru UV-C luminile pentru a curăța în ambele direcții în același timp!Igienizarea și dezinfectarea cearșafuri și pături simultan.

La CleanseBot are 18 senzori și smart tehnologie de cartografiere, așa că nu va cădea de pe pat sau pentru a obține blocat.

Pentru partea de sus a pătură, pune CleanseBot pe partea de sus a mângâietor și porniți-l să continue igienizare.Acesta va automat sens nu este nimic mai presus de ea și de a folosi doar luminile orientată în jos.Cu patentat roata tehnologie

Etichete: copilul lanterna, robot de jucărie, uv dezinfectarea led, bacterii, virus ucigaș, cuvertură de pat anti-acarieni, uv dezinfectat cutie, lampa uvc, bacteriile apă, baterie recharg

Timp De Încărcare 4 ore
Tensiunea Bateriei 4.2 V
UVC Val 254nm
Certificare ce
Origine NC(de Origine)
Greutate Pachet 0.633kg
Material Plastic
Dimensiune baterie 3700mAh
Numărul De Model Bacterii Uciderea Robot
De timp a alerga 3 Ore La O Singură Încărcare
Stand-by Consumul de Energie 0.005 w
Puterea UVC 1500wleach lampa
Dimensiune produs(L x W x H) 15*15*5 CM
Nume De Brand cleansebot
Tip Baterie Li-lon
Putere (W) 800W
culoare Alb
Tensiune 4.2V
Greutate Produs 0.431 kg
Dimensiune pachet(L x W x H) 17*17*7.2 cm
Tip Bacterii Uciderea Robot

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea