Original Dahao P/N E879 E879D E879K Placa de baza CPU pentru Chineză mașini de brodat Nelu ZGM Haina etc / piese de schimb electronice

3 096.98lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Aceasta placa de baza este pentru Chinezi masini de brodat, Dahao sistem de control, PROCESOR, model de placa de baza P/N E879 .

Atunci când scopul principal bord, te rog, spune-ne detalii aparat(sau trimite fotografii de masina ta), astfel încât să ne putem instala software-ul în mod corespunzător.

Cerință !!!

Federația rusă: numele complet.

Brazilia cumpărători: receptor CPF sau companie CNPJ.

Chile: RUT.

Portugalia: NIF.

Ecuador: RUC.

Italia: TVA.

Vă rugăm să rețineți că, uneori, producătorii folosesc componente similare într-o serie de mașini, verificați cu atenție dacă piesele noastre sunt compatibile cu masina ta.

Yiwu Praga Masina De Brodat Părți Co., Ltd., situat în Yiwu, China.

Ca un profesionist mașină de brodat furnizor de piese, putem furniza piese de schimb pentru Barudan, Tajima, SWF, ZSK, Fericit și Chineză mașini de brodat.

Stabile și de bună calitate, livrare rapida si excelent după-servicii post-vânzare, produsele noastre sunt bine vândute în multe țări.

Sfaturi:

Inainte de a comanda , vă rugăm să verificați cu atenție ce model, dimensiune sau culoare de care ai nevoie.

Daca nu gasesti marimea sau culoarea în magazinul nostru, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii, ca avem multe alte produse nu ați actualizat în Balioilhaircare.ro magazin.

Puteți să ne contactați înainte de cumpărare care curierul vă place, DHL, UPS, EMS, sau FedEx, etc.

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface și de a reduce costul.

Toți cumpărătorii sunt necesare pentru a fi responsabil pentru tarifar de import (duty) în conformitate cu politicile din diferite țări.

Toate informațiile prezentate mai sus, drepturile de autor rezervate de către Yiwu Praga Masina de Brodat Părți Co., Ltd.

Vă mulțumim pentru atenție.

Etichete: 22r, dahao masina de brodat piese de schimb, Tesatura, overlock yamato, dahao broderie mașină, cârlig juki, masina de brodat piese de schimb, ricoma, nici o urma, masina de brodat nelu

Numărul Bord P/N E879
Tip Piese electronice
masina Chineză mașini de brodat Dahao sistem
Material Plastic Și Metal
Utilizarea Broderie

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea