PVC Transparent rezistent la apa borsetă pentru Cosmetice Femei de Călătorie Necesare Clare Make up Husă de Frumusete Vanitatea se Spală Organizator Cazuri

24.45lei

32.17lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dimensiune:21 x 15 x 8 cm(8.27 x 5.91 x 3.15 inch) Culoare:Clar Material:PVC Produs:Veți obține 1buc sac de cosmetice

Caracteristici:

PVC transparent material impermeabil, puteți găsi instrumente de machiaj ai nevoie de mult mai ușor.

Când ai pus-o în baie, se poate proteja produsele cosmetice de la obtinerea umed.Simplu, dar practic!

[NOTĂ]: 1.Ca un rezultat de măsurare manual, vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare. 2.Datorită diferite de iluminare în timpul de fotografiere, imaginea color este ușor diferită de produsul real.

Stimate cumpărător, vă Rugăm să lăsați un destinatar corecta informare (corecta adresa,Codul Poștal, datele de contact și numărul de telefon de contact) Sfaturi: Draga Rușii cumpărători , vă rog lăsați-vă numele complet (prenume, nume, prenume) când plasați o comandă, sau coletul va fi returnat de obiceiurile locale.Dacă aveți orice întrebări despre produs, livrare, dimensiune, pret, etc. inainte de a comanda, puteți lăsa un mesaj și vă vom răspunde în termen de 1 zi lucrătoare.Transport: 1.De obicei, va vom trimite comanda dvs. în termen de 1-3 zile, și un număr mic de comenzi vor fi livrate în termen de 5 zile, vă rugăm să fie pacient, acest lucru este normal la ordin în vrac: putem oferi prețul cu ridicata.va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 5-15 zile pentru a ajunge.Navă: susținem picătură de transport maritim,bun venit pentru consultare Feedback-ul: Toate produsele sunt atent inspectate înainte de expediere.Ne bazăm pe satisfactia fiecarui client pentru a reuși.Dacă sunteți mulțumit cu calitate și servicii de produsele noastre, vă rugăm să ne dea feedback-ul la 5 stele.Vă mulțumesc foarte mult, vom oferi, de asemenea, feedback-ul pozitiv.Dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ.Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema și pentru a garanta interesele dumneavoastră.Eu cred că putem rezolva aceste probleme prin comunicare.Nu am primit pachetul? 1. Dacă perioada de protecție este pe cale să expire, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți și putem extinde perioada de protecție pentru tine.Acest lucru poate garanta interesele dumneavoastră 2. Dacă perioada de protecție a expirat și nu ați primit pachetul.Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, cât mai curând posibil.Putem returna banii sau retrimite coletul.Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin, și vă dorim o experiență plăcută la cumpărături în magazinul meu!

Feedback-ul: Toate produsele sunt atent inspectate înainte de expediere.Ne bazăm pe satisfactia fiecarui client pentru a reuși.Dacă sunteți mulțumit cu calitate și servicii de produsele noastre, vă rugăm să ne dea feedback-ul la 5 stele.Vă mulțumesc foarte mult, vom oferi, de asemenea, feedback-ul pozitiv.Dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ.Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema și pentru a garanta interesele dumneavoastră.Eu cred că putem rezolva aceste probleme prin comunicare.Nu am primit pachetul? 1. Dacă perioada de protecție este pe cale să expire, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți și putem extinde perioada de protecție pentru tine.Acest lucru poate garanta interesele dumneavoastră 2. Dacă perioada de protecție a expirat și nu ați primit pachetul.Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, cât mai curând posibil.Putem returna banii sau retrimite coletul.Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin, și vă dorim o experiență plăcută la cumpărături în magazinul meu!

Etichete: geanta pentru make-up cosmetice, brend sac de cosmetice, salut weekend tote sac, am transparente sac de cosmetice, eule sac de cosmetice, mai multe transparent borsetă, machiaj sac de cosmetice de călătorie, cosmetice transparant sac, de îngrijire a pielii de stocare, sac de pensulă machiaj

Tip De Închidere fermoar
Material Principal PVC
Alte 4 Sac de cosmetice profesionale
Alte 5 femei Transparente sac de cosmetice
alte 3 cazuri de stocare cutie,husă cosmetice
Articol Greutate 0.1kg
Stil Moda
Model Tip Desene animate
Element De Lungime 21CM
Alte fata e sac de cosmetice
Numărul De Model 00
Înălțime Element 8cm
alte 2 Sac De Cosmetice Pentru Make-Up
Nume De Brand Miswbery
Forma Cutie
Lățime Produs 15cm
Compoziția Materialului PVC

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea