Mașină de Plasă de Buzunar, Geantă de mână, Suport pentru Geantă de mână Sac de Documente Telefon Obiecte de valoare K2

45.71lei

73.75lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Mașină de Plasă de Buzunar, Geantă de mână, Suport pentru Geantă de mână Sac de Documente Telefon Obiecte de valoare K2 Descriere:

Caracteristici:

1. SUPLIMENTAR de DEPOZITARE: Mașină de Plasă de Buzunar, Geantă de mână Titularul acoperă complet spațiul dintre primele două locuri și să le facă de stocare suplimentar.Se poate întinde la dimensiunea perfectă bazate pe diferite spații între șofer și pasager scaune de diferite modele de masini.

2. Animale de COMPANIE BARIERĂ: a Adoptat îngroșat fibre de poliester, cu puternica flexibilitate, de asemenea, servește ca o barieră special care previne animale de companie obraznic de pe bancheta din spate de la tulburarea ta de zi cu zi conduce.

3. CONDUCERE în condiții de SIGURANȚĂ: Net Buzunar, Geantă de mână Titularul ajută la reducerea distras de conducere oferind acces ușor la geanta conținutul, fără a lua ochii de la drum.Se elimină necesitatea de incomod pungă de plasament la picioarele pasagerilor.

4. SIMPLU de INSTALARE: Instalare de această geantă de mână titularul este foarte simplu, nu de foraj sau autocolante necesare, simplu și ușor de instalat, durează mai puțin de un minut cu suficient de mult timp reglabil 2 sus si 1 jos, elastic, coarda, acoperit peste consola cotiera cutie.

5. COMPATIBILITATE: cea mai mare parte compatibile cu deschidere față cotiera cutie, o mașină pe console nu se potrivesc pentru acest element, cum ar fi Partea Deschisă Cotiera Cutie, Nici Cotiera Cutie, Dublu Deschise Cotiera Cutie, Sport Cotiera Cutie.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Material: Oxford pânză + ochiuri

Dimensiuni: ca spectacol cinematografic

Pachetul Include:

1 x Mașină de Plasă de Buzunar, Geantă de mână Titular(geantă de mână arată în imagine nu este inclus)

Etichete: masina storag, mașină de plasă de buzunar, masina net, geanta suport auto, masina de plasă, masina de rețea, sac de masina, masina geantă de mână de titular, ochiurilor de plasă de buzunar, geantă de mână de titular în mașină

Tip De Element Cosmetice Cazuri
Origine NC(de Origine)
Material Principal Tesatura De Bumbac
Model Tip Solid
Tip De Închidere Deschide
Numărul De Model N/A
Stil Casual
Nume De Brand PEAKINBAGS
Compoziția Materialului Oxford pânză + ochiuri
Forma Cutie

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea