100buc/lot Manual de Unghii Farmec | Acril 3D Nail Art Flori| 3D Designer de Unghii de Arta. Design De Flori Deschise Ambarcațiunile De Farmece. Unghii Farmece

48.60lei

101.25lei

-52 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Unghii Farmec (Floare) de Culoare Alb-100 buc/pachet

Notă: procesul Nostru de timp este de 2 până la 3 zile, în mod normal, nu, inclusiv de sărbători.Scuze pentru confuzie.Multumesc mult pentru comanda.

DESCRIERE

1. Material: Metal

2. Forma: Diferite forme

3. Dimensiune: aproximativ 1 cm la 1,5 cm

4. Ambalaj: 100BUC ÎNTR-O PUNGĂ Quanlity: 100buc Material: sticlă, stras Dimensiune:aprox 11mm Culoare: Alb/roz/albastru/violet Pachetul inclus:100buc Frumoase, unice, lucrate manual flori pentru a spori orice design de unghii.Uimitoare pe ea pentru ca decorarea unghiilor sau puteți adăuga alte cristale si ornamente.

Perfect pentru a adăuga pentru o ocazie speciala sau un eveniment.Acest set de flori si petale va asigura că veți sta afară din mulțime și de a primi complimente.

Etichete: pudra acryl, șirag de mărgele de flori, designer de farmecele pentru bratari în vrac lux, stras laba farmec, acril lichid, acryl unghii pulbere, floare păpădie farmec, designer de farmecele pentru bratari în vrac, cristalizate farmec floare, acryl șirag de mărgele

Cantitatea 100buc/punga
Material Sticla
Tip unghii farmecul stras
Dimensiune 10mm
Numărul De Model rttrtr
Nume De Brand MAFANAILS
folosit 3d nail art
Modele Flori Nail Art | Decoratiuni Unghii
culoare Alb
Cerere unghii bijuterii charms
Greutate 80g
Origine NC(de Origine)
Forma farmec floare bijuterii
Tip De Element Stras & Decor

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea