De urgență Mână cotite Radio cu Afișaj LED Alarma SOS Încărcător de Telefon Mobil SUNT FM 5000mAh Impermeabil Vreme Solare Radio

168.97lei

237.97lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Design Nou: Poate înlocui până la 5000mAh baterie Li-ion.Puternic funcția de iluminare, include lanterna super-luminos și lumină de lectură și indicator de baterie.Culoare cutie ambalare, cel mai bun cadou.

2、5W Difuzor Bluetooth: DF-580, nu doar o mână cotite radio pentru situații de urgență, dar, de asemenea, un 5W IPX6 impermeabil, impermeabil, rezistent la praf de călătorie în aer liber vorbitor.Uimitoare efecte stereo, bas profund efecte.Puteți merge cu bicicleta, tabără, urca munți sau să asculte muzică acasă.Echipat cu Bluetooth 5.0 tehnologie, compatibil cu toate dispozitivele Bluetooth.

3、Grijă de Familie: Portabil FM/AM radio, echipat cu o lanternă într-un sunet clar caracterul de radio, care poate ilumina drumul în întuneric și să ofere SOS alerte atunci când aveți nevoie cel mai mult.În mod natural imprevizibil, dar puteți fi pregătit.În ultimii ani, de difuzare de urgență a ajutat mii de civili Americani, printr-un uragan, tornadă și viscol sezoane.

4、5000 mAh de Mare Capacitate: Comparativ cu 1000mAh sau 2000mAh de urgență echipamente radio pe piață, solar echipamentele radio a fost actualizat la o 5000mAh înlocuibile 18650 baterie litiu-ion, care poate fi găsit în fiecare gospodărie și este ușor să cumpere de pe piața locală.Manivela, solar de încărcare Micro USB, linie telefonică 3 metode de taxare.Acesta poate fi încărcat într-o zi însorită, chiar dacă nu este perceput în întuneric, acesta poate fi încărcat prin strângere de mână.Plin de energie, mereu în siguranță.

5、Lanterna Super-Luminos: Dacă sunteți în aer liber, pasionat de sport sau nevoie pentru a merge în locuri fără lumini, un impermeabil IPX6 radio cu lanterna este o alegere bună.Cel mai îndepărtat de iluminat distanță mai mare de 10m, care este mai mult decât în alte situații de urgență solare radio.În plus, lumini de lectură va ajuta foarte mult să mă trezesc la miezul nopții și de a evita trezirea familia ta.

Caietul de sarcini:

Model: DF-580

Gama de frecvență: AM760-1062Khz / FM 87.5-108MHz

Dimensiune: aproximativ 166x78x56mm

Greutate: 580 grame

Consum de energie: 5W (maxim)

Baterie: built-in 5000mAh 18650 baterie litiu-ion

Indice de impermeabilitate: IPX-6

Lanterna LED: 3W

Culoare: albastru/negru

Lista De Ambalare:

1*De Urgență Manivelă Vreme De Radio

1*USB de Tip C cablu

1*Carabină

Notă:

1. Din diferite ecrane de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea indicată pe imagine

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-toleranță mică.

Etichete: radio fm, dab 220v, transmițător fm usb, manivela radio, radio solar, foarfeca, radio supraviețuire, portabil manivela radio, f fm, radio kit, dab stereo, radio fm

Nume De Brand Rondaful
Tip AM / FM
Ecran Da
Dimensiuni (WxHxD) despre 166x78x56mm
Bluetooth Da
Wifi No
Funcția Built-In Difuzor
Pachet Da
Numărul De Model Radio
Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Corpul Material Plastic
Stil Portabil

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea