Electrice de înaltă Calitate Cortina Volan Cutie pentru Casa Inteligentă Cortina de acționare cu Motor de locuințe 2 buc pentru DOOYA DT82 sau KT82 xiaomi aqara

59.87lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs

Electrice de înaltă Calitate Cortina Volan Cutie pentru Casa Inteligentă Cortina de acționare cu Motor de locuințe 2 buc pentru DOOYA DT82 sau KT82

Dacă sunteți în căutarea pentru electronice cortina motor, pls consultați link-ul de mai jos:

Transport

1) Am expediat în întreaga Lume, cu excepția unor țară și APO/FPO.

2) SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

3) Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Plata

1) Balioilhaircare.ro sprijină Escrow, Visa, MasterCard, Maestro Card de Debit, Western Union, și transferul prin bănci...Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

2) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile

Feedback-ul

Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să lăsați-ne cinci stele și feedback-ul pozitiv.

Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva problemele.

Alte Aspecte

1) Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

2) Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată.Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

3) Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

4) putem face en-gros și picătură de transport maritim de serviciu, bun venit pentru a vorbi despre cooperare !

Etichete: motor tubular, mi xiomi, uaz jaluzele, extensia cutiei electrice, cortina motor, dooya dt82, motorizat cu role orb, autocolant auto, cortina dooya, zigbee

Material Metal & Plastic
Deschiderea și Închiderea Metoda La stânga și la Dreapta Biparting Deschide
model Orizontală
Aplicabile Tip Fereastră Fereastră Franceză
Tip conduce casa
Tehnica Simplu
Numărul De Model Șine MOTORIZATE Motor de locuințe
Stil Motorizate
Dimensiune Foaie Lamă Lată
Nume De Brand COJA JALUZELE
Format electric
Tip De Instalare Built-in

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea