DDHH Acasă Pictura de Perete de Arta Canvas Print Imagine Peisaj Abstract Nor Pictura Pentru Camera de zi Decor Acasă Nici un Cadru

21.84lei

43.69lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Material: Panza Mediu: Cerneala Rezistenta La Apa Acasă Decor: Camera De Zi, Decorare Nunta, Dormitor, Baie, Birou, Hotel, Sala De Mese Picătură de transport maritim și en-Gros: Suport Utilizare: Cadou Unic pentru Familie ,Prieteni, Părinți Ceva important pentru clienții noștri: 1. În condiții normale, va vom trimite pachetul în termen de 24 de ore după ce ați făcut plata și actualiza numărul de urmărire pentru tine.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați personalul de serviciu pentru clienți, și vom răspunde la întrebările dumneavoastră cât mai curând posibil. 2. 4.5-5cm extra chenar alb este pentru rama de fiecare panou.Dimensiunea de măsurare de mână,Nu poate fi de 1 cm de eroare. 3.Pentru a menține scăzut costul de transport maritim și pentru a evita cadru deteriorat la transport,nici mat, nici un cadru în interiorul, nici în afara cadrului ,doar panza laminate. 4.Ca efecte de iluminare, culoarea de obiecte poate un pic diferite de imagini. 5.Această calitate excelentă de imprimare panza este fără interiorul și în afara cadrului de a menține scăzut costul de transport maritim, dar această dimensiune este de obicei rama foto dimensiune și puteți obține gata cadru cu ușurință. 6.Pictura nu este manual, este tipărită de mașini. 7. Daca ai nevoie de dimensiuni personalizate, vă rugăm să ne contactați.

Despre service

Articol vor fi livrate în 2-3 zile lucrătoare de la primirea de plată.Vom livra elementul jgheab de e-Pachete sau China Post și Hong Kong Post.

Cumpărătorii internaționale vă rugăm să rețineți: timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 30-35 de zile, și vă rugăm să fie pacient pentru sosirea.

Mai jos este transportul de masă timp de nenumărate (ca urmare a politicii vamale și de transport, unele județe va dura aproximativ 4-6 săptămâni pentru a ajunge).

Asia de sud-est: 10-15 zile

Asia de vest și Asia de nord: 15-25 zile

Orientul Mijlociu: 15-25 zile

NOI: 10-20 de zile

Marea BRITANIE/AU: 15-25 zile

Canada: 20-25 zile

Belgia/Franța/Germania/Suedia: 20-30 de zile

Rusia: 25-45 zile

Restul Europei: 25-35 de zile

America centrala si de Sud: 25-40 zile

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.Oferim, de asemenea, DHL, EMS și expediere dacă veți achita suplimentar taxa de livrare, contactati-ne pentru detalii de încărcare.Multumesc.

Etichete: cloud pepinieră, arta de perete, decor acasă moderne, cloud poster, poster în pepinieră, poster curcubeu, cloud vopsea, poster de perete, cloud imagine, decor acasă

Stil Impresionist
Original Da
Nume De Brand DDHH
Baza De Sprijin Panza
Forma Dreptunghi Orizontal
Subiecte Peisaj
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Material Panza
Tip Panza Tiparituri
Este Dispozitiv Inteligent No
Numărul De Model DH0199
Cadru No
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Origine NC(de Origine)
Modul cadru Neînrămate

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea