3 ÎN 1 USB Bluetooh 5.0 Audio Receptor-Transmițător compatibilitate mai mare Stereo Bluetooth Wireless Adaptor Pentru TV, PC, Masina de Muzică

23.29lei

35.84lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

3 ÎN 1 USB Bluetooh 5.0 Audio Receptor-Transmițător de 3,5 AUX Jack RCA Stereo Bluetooth Wireless Adaptor Pentru TV, PC, Masina de Mus

Caracteristici: 1.Acest audio fără fir transmițător și receptor este profitabilă și ușor de transportat.Poate ideal wireless audio soluție pentru fiecare situație și de aplicare.

2.Transmițător modul: Wireless transmiss audio de la un non-Bluetooth TV, sistem home stereo sau un CD-player și un set de căști Bluetooth sau difuzor.Calculator și TV Transmițător Audio Mode: Wireless transferuri audio de la computer sau TELEVIZOR la un set cu cască Bluetooth sau difuzor (prin portul USB ,nu are nevoie de cablu audio de 3,5 mm).

3.Modul receptor: transferul wireless audio de pe un telefon compatibil Bluetooth, tableta sau calculator pentru cablu stereo, difuzoare sau căști.

4.Modul de comutare: Utilizați TX/RX de comutare pentru a comuta între moduri.

5.Metodă de cuplare

--RX mode: Asocierea nume: ZF-169 Plus.Găsi ZF-169 Plus în setările Bluetooth ale telefonului care doriți să vă asociați.Albastru se aprinde intermitent în timpul procesului de cuplare, și lumina albastra nu se mai aprinde intermitent după asocierea este de succes.Conectați produsul la un dispozitiv audio prin utilizarea unui cablu audio 3.5.

--Modul TX: TX modul automat căutările pentru alte Bluetooth primirea de dispozitive (cum ar fi setul cu cască Bluetooth, Bluetooth, difuzor, receptor Bluetooth, etc.).Atunci când împerecheați, lumina roșie clipește atunci când căutați pe dispozitiv,și lumina roșie se oprește din clipit atunci când asocierea este de succes.Conectați produsul la un dispozitiv, precum un TELEVIZOR cu un cablu audio 3.5/RCA cablu audio.

- Utilizați modul TX pe PC și TV: Mufă USB în portul USB de la computer și în mod automat de căutare pentru altele Bluetooth primirea de dispozitive (cum ar fi setul cu cască Bluetooth, Bluetooth, difuzor, receptor Bluetooth, etc.).Atunci când împerecheați, lumina roșie clipește și lumina roșie se oprește din clipit.

6.Mini portabil de streaming audio de putere facem ZF169PLUS este compact, dar are puternice streaming audio wireless capacități.Pune acest transmițător și receptor în rucsac sau geanta de laptop și să-l cu tine cu usurinta.

7. Compatibilitate largă: 3.5 mm cablu(incluse in pachet) poate fi utilizat pe scară largă în computer, laptop, sistem home stereo, căști, telefoane inteligente, playere MP3, CD playere, etc.

Specificatii: Model: ZF169PLUS

Tehnologii: BT5.0, A2DP, AVRCP (receptor numai în modul)

Operațiunea Gama: Până la 10m / 33ft (fără blocarea obiecte)

Asocierea numelui(modul Receptor ):ZF169PLUS

TX:Emițător modul,LED-ul roșu este aprins

RX:modul Receptor,lumina LED albastra este pe

Dimensiuni: 45mm*20mm*11mm

Pachetul Include:

1 x Bluetooth Audio 5.0 Emițător/Receptor Adaptor

2 x 3.5 mm Cablu Aux

1 x Manual de Utilizare

BC2008290202

Etichete: radio auto, bluetooth radio auto, signstek transmițător fm, audio auto, noelec, audio switcher, miracast, alloyseed bluetooth, audio bluetooth transmițător pentru tv, wifi router wi

Origine NC(de Origine)
Features2 Compatibilitate Mai Mare
Features1 Ușor de transportat

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea