20g Verde Vopsea Luminos Glow în Întuneric Vopsea Fluorescenta pentru Petrecerea de Unghii Decor de Halloween

12.10lei

19.82lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

20g Verde Vopsea Luminos Glow în Întuneric Vopsea Fluorescenta pentru Petrecerea de Unghii Decor de Arta Aprovizionarea cu Fosfor Vopsea Vopsea pe bază de Acril

Dimensiune: 20 de grame pe sticla

Ingrediente:rășină sintetică sau emulsie, de stocare a energiei luminescente material și alte materiale, non-toxic inofensiv, nu radioactive.

Caracteristici: Aspirație emițătoare de lumină timp de 10-20 de minute poate străluci în întuneric timp de 6 ore.

Utilizari: vopsea Luminos este folosit în principal pentru construcții, decorațiuni interioare, publicitate, semne de circulație, peisaje artificiale, și poate fi, de asemenea, utilizat ca un semn luminos pentru hoteluri, mall-uri și ocazii speciale, precum și pentru low-level de urgență.

Notă: Pentru condiții de vreme rece, care s-ar putea obține unele produse uscate, vă rugăm să încercați să le pună într-o cameră caldă (temperatura mai mare sau egală cu 22℃) pentru 24 de ore sau pentru a adăuga un pic de apă caldă pentru a dezgheța.Dacă asta nu funcționează, vă rugăm să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune să-ți dau un soluția mulțumit.

Etichete: art compresor, lut polym a, Bookmark, pictur, stil întuneric, arta de unghii vopsea, rochie verde, flori unghii folie, vopsea, acril vopsea set

Numărul De Model -YGQ-
Ambalare Vrac
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea