Bluetooth Beanie Hat cu LED-uri Faruri Aprinse Beanie Cap Reincarcabila cu Bluetooth fără Fir Cald Iarna Tricot Pălărie d88

71.73lei

98.28lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bluetooth Beanie Hat cu LED-uri Faruri Aprinse Beanie Cap Reincarcabila cu Bluetooth fără Fir Cald Iarna Tricot Pălărie d88 Descriere:

Caracteristici:

1. Lanterna Far, Capac, Bluetooth Built-in Difuzoare Stereo și Microfon.Super moale material Acrilic knit beanie satisface mai multe nevoi la un moment dat și ușor de spălat.

2. USB baterie reîncărcabilă, timp de viață a bateriei.

3. Wireless pălărie este echipat cu LED-uri, perfecte pentru noaptea de activități.

4. Acest bluetooth căști beanie vă permite să ascultați muzică în timp ce protejează de frig.Built-in microfon, ridicarea apeluri direct și mâinile libere vorbesc.Perfect pentru mersul pe jos, alergatul, schi, drumeții, etc.

5. Mare Cadou: Moale, material elastic, o mărime beanie se potrivi cele mai multe capete, perfect pentru bărbați și femei.Dispozitivul Bluetooth și lampa sunt detașabile, convenabil pentru beanie de spălat.Minunat cadou de craciun sau cadou pentru familia și prietenii!

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Material: Acril

Pălărie margine: nu refuz

Capac circumferinta: pentru adulți (flexibil)

Cum să utilizați: Porniți Bluetooth a telefonului mobil, apăsați și mențineți apăsat butonul Bluetooth power de pe pălărie pentru a porni, și să găsiți cele BT-01 conexiunea Bluetooth a telefonului mobil.

Pachetul Include:

1 x Bluetooth Beanie

1 x cablu USB

Etichete: șapcă de baseball cu led, remax wireless, capota led, pac a condus, pălărie cu un bec, bluetooth pălărie led, palarie de dus, bluetooth slouchy beanie, capac de femeie, pălărie usb

Numărul De Model /
Gen FEMEI
Model Tip Solid
Numele Departamentului Adult
Nume De Brand Shu Broderie
Material Poliester
Origine NC(de Origine)
Stil Casual

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea