Femei Iarna Cald Knit Beanie Palarie cu Partea Detașabilă Butoane Murdar Coc, Coada de cal de Mare Gaura Leopard Manseta Craniu Capac

19.41lei

25.89lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate

Aceasta coada de cal pălărie de iarnă este o modalitate foarte bună de a rămâne cald, fără a fi nevoie să sacrifice coafura ta.Gaura pentru coada de cal & bun este bine conceput.

Fabricat de înaltă calitate acril material de fibra, cu nervuri tricotate, moale, elastic, rezistent si respirabil, nu va irita pielea.

Vintage leopard jacquard, cuffed beanie cap, poate fi pentru iarnă și toamnă.Tine destul de cald în frig, vânt puternic zile.

Banda de cauciuc Elastic de închidere, intindere se potrivesc potrivit pentru cele mai multe dintre toate marimea capului.Cel mai bun cadou pentru familia de Crăciun și de Ziua Recunoștinței.

Perfect pentru evenimente școlare, camping, drumeții, alergare, ciclism, sau orice altă activitate în cazul în care doriți să vă păstrați dovleac cald.

Cu detacahble butoane laterale pentru a proteja urechile pentru cei care poartă mască.Permite pentru a pune masca curele în jurul butoane în loc de urechi.

1 tricotate pălărie numai, alte accesorii demo in poza nu sunt incluse!

Caietul de sarcini:

Material: Fibre Acrilice

Pălărie Dimensiune: app. 22x21cm(8.66x8.26de)

Circumferinta capului: 55-60cm(21.65-23.62 inch)

Optional Culoare: Roșu Purpuriu, Negru, Camel, Gri Adânc, Alb

Cantitate: 1 buc

Cald prompt:

1.Oameni din asia dimensiunea este de 1 sau 2 dimensiuni mai mici decât cele Europene și Americane.

2.Vă rugăm să rețineți că temperatura scăzută spălat,nu înălbitor și loc sub soare pentru un timp destul de lung.

3.La fel de diferite metode de măsurare,aceasta va avea loc 1-3 cm abaterea despre elemente,vă rugăm să vă asigurați că este bine pentru tine înainte de a comanda.

4.Pentru că de monitoare diferite și lumina lămpii,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului,într-adevăr vă mulțumesc pentru înțelegere!

Pachetul include:

1 x Tricotate Pălărie(fără pachetul de vânzare cu amănuntul)

Etichete: palarie barbati iarba, pălărie rusă, pălărie de iarnă, hat pentru femei, calcetines mujeres, nike căciuli femei, pălărie cu margine, menta beanie pentru femei, capota femei, beani

Numele Departamentului Adult
Origine NC(de Origine)
Gen FEMEI
Material Acril
Tip De Element Chelioși & Căciuli

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea