Gogoasa Tandru Pat Câine / Capac Detașabil Rotund Calmant Pisica Paturi animal de Companie Casă Canisa Perna Lavabila Șezlong pentru Mic Câine Mare Pisici

67.23lei

112.03lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Gogoasa Tandru Pat Câine / Capac Detașabil Rotund Calmant Pisica Paturi animal de Companie Casă Canisa Perna Lavabila Șezlong pentru Mic Câine Mare Pisici

CALMANT PAT CÂINE PRIETENOS DESIGN : de Înaltă calitate, moale faux blana suprafața materialului se simte ca mami e blana, oferă căldură și siguranță, confortabil de calitate, mediu de dormit pentru animale de companie.Aceasta le ajută să se calmeze mai repede, probleme de anxietate, și dormi bine.

De ÎNALTĂ CALITATE, CONFORT SOMN MAI bun : Rotund câine pat cu forma de gogoasa design, satisface instinctul de cuib de câini care iubesc să mă ghemuiesc.Confortabil faux blana animal de casă pat ajută la eliberarea de anxietate și oferă cainele de companie un plin, somn odihnitor în timpul camping, care pleacă sau tranzitează de la un nou acasă.De asemenea, funcționează de mare ca un pat pisica, sau un pat pentru toate animalele de companie!

DESIGN VERSATIL : Disponibil frumos în culori naturale, canisa noastra este o perfectă ornament la orice cameră decor!Mobilat cu apă-dovada, murdărie, rezistent si antiderapant fund, acest câine și pisică perna poate preveni parul de animale de la a ajunge la podea, iar camera ta va păstra curat.

REZISTENT la APĂ și MAȘINĂ de spălat : combate cu Ușurință accidente și ține-ți câinele pat aspect și miros proaspăt și curat.Nu mai incurca!Atât sustine capacul și capacul saltea cu fermoar pe perfect pentru curățarea convenabil!Doar arunca ambele capace în spălare și vor fi ca noi.

· Trebuie să măsurați-vă animalele de companie în mod obișnuit poziție de dormit (lungime și lățime) și se potrivesc cu diametrul interior de pat.

· Vă rugăm atunci când se face decizia se ia în considerare de talia cainelui.Vă rugăm să comandați o dimensiune pentru mai mult spațiu, dacă acest lucru este ceea ce dvs. de câine preferă.Atunci când în dubiu, dimensiuni de până!

Notă:

De ambalat în vid pat câine trebuie să fie lăsat timp de două zile după ce a fost scos și exploatat pentru a-și relua forma inițială.

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

Vă rugăm să înțelegeți că culorile pot exista aberatiile cromatice ca plasarea diferite de imagini.

Dropshipping și en-gros sunt acceptate, ne pasa de timpul tau deci, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face experiența dumneavoastră de cumpărături plăcută, fără sudură și hassle-free.Sperăm să vă placă la fel de mult ca și noi și au o experiență de cumpărături mare aici.Pentru en-gros, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține cel mai bun preț.

Depozitul nostru de echipă și logistică va fi de lucru 24/7 pentru a obține elemente pentru a vă, vă asigurăm că facem tot ce putem pentru a trimite colete pentru client cât mai curând posibil.

Etichete: cuvertură de pat, zmee câini, accesoriu câine, kustuv pernă acoperă, Perna, jucarie pisica, legăturile animale de companie, pat pisica, câine, animale de companie

Caracteristică-2 Gogoasa Tandru Rotund Pat Câine
Este Dispozitiv Inteligent No
Origine NC(de Origine)
Material pv de catifea
Stil Moale Și Confortabil De Companie Pat / Gogoasa Perna Pat
-3 Super Confort și de Înaltă calitate
model Solid
Costum pentru Șezlong pentru mici mari Câini și Pisici
Tip De Element Paturi Și Canapele
Caracteristici Mașină De Spălat + Capac Detașabil
Caracteristică-4 Non-alunecare rezistent la apă și de Jos
Numărul De Model BD001-668
Caracteristică Moale / Respirabil / Buna / Pufos / Lavabil
Caracteristică-1 Spuma De Memorie Gogoasa Tandru Ortopedice Pat Câine
Nume De Brand kimpets
pat Respirabil / Lână Cald Câine Pat
Se Spală Stil Mecanică De Spălare
Pisică și de Câine Pat Gogoasa Detasabila Câine Paturi
Greutate 500g-1900g

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea