Cald Animale De Companie Casa De Catelus Canisa Saltea Pentru Câini Animale, Pisică, Pisoi Cuib Pliabil Câini De Talie Mică Coș Teddy Chihuahua Pestera Câine De Pat, Perna

44.89lei

74.82lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine ati venit la magazinul nostru

▲Descriere Produs:

1. Material: bumbac flanelă burete de plastic, pânză

2. Inch: 25 * 25 * 27cm, deschidere ușă înălțime 17cm

Lista de ambalare: 1* animale de Companie cuib

Notă: (1) Toate imaginile sunt profesional colorate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți. (2) datele măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

▲Produs caracteristică:

*1.Design pliabil pentru a economisi spațiu.Potrivit pentru utilizarea în interior,cald în timpul iernii.

*2.Material: Exterior de înaltă calitate diagonal tesatura Built-in burete, buretele are o grosime de 1,8 cm, și este realizat din catifea de bumbac, material exterior diagonal tesatura imprimata, și material de bază complete din poliester cârpă din material plastic.

*3.Pânză de fibre de înaltă burete elastic, arctic catifea de înaltă revenire PP bumbac.Spălare: spălare de mână saltea detasabila si lavabila mat pentru a asigura starea de sănătate a animalelor de companie pentru animale de companie dragoste mediu confortabil

*4.Anti-alunecare material:pe partea de jos a non-alunecare de jos material crește frecarea dintre soclu și la sol, și anti-alunecare efectul este bun.

▲P roduct show:

◆De plată:

Acceptam urmatoarele metode de plata,puteți folosind Visa,Western Union,PayPal și așa mai departe.dacă aveți probleme în plată,vă rugăm să contactați cu noi.

◆Detalii De Transport Maritim:

Vă rugăm să confirmați ADRESA cu atenție odată ce ați face ordine.

Toate comenzile sunt, de obicei, expediate în aceeași zi sau în următoarea zi lucrătoare după ce plata este primită.Cu toate acestea, în timpul sezonului de vârf comenzile sunt expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la data primirii exclusiv de Vacanta sau zile închis.

Transport vor fi la nivel mondial prin intermediul Epacket/China post air mail/UPS/FEDEX/DHL/ EMS.

◆ Situația de bază de depozit:

Combinate cu caracteristicile de o mare varietate de depozite, diferite bunuri, greutate și dimensiuni, proiectarea și planificarea multi-strat mansarda platforma raft s-a dezvoltat treptat de la un singur acces pentru multi-funcțional de acces, de la un singur raft categorie să o combinație de mai multe raft categorii, astfel încât să îndeplinească diversificat nevoile de stocare de clientii de e-commerce.

Ca urmare a cererii de livrare rapidă, în plus față de design-hidraulic de ridicare a platformei, glisați, de asemenea, pot fi adăugate pentru a evita care afectează viteza de livrare în caz de pană de curent.

Preveni diferite marci de mișcare, și de design specifice cutii pentru clasificare.

◆Retur:

Vă rugăm să ne contactați în primul rând dacă există orice întrebări după ce primiți elemente.Articolele pot fi returnate în termen de 3 zile pentru probleme de calitate sau elemente greșit, dar, desigur, vom verifica totul cu atentie la produsele pentru ambalare și pentru a confirma că este în stare bună.

◆Feedback-ul:

Etichete: pat caine, pisica de mare de paturi, câinele har, zmee câini, legăturile animale de companie, casă de câine în aer liber, barbi tricou, gvigu perna, animale de companie, accesorii pentru animale de companie anti

Caracteristică Eco-Friendly
Material 100% Bumbac
Tip Câini
Greutate 248g
model Carouri
Se Spală Stil Spălare De Mână
Numărul De Model CW190360
Tip De Element Paturi Și Canapele

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea