75*34cm Fizioterapie Electric de Încălzire Pad Pătură de Relief Rapid de Durere Relaxa Musculare Temperatura de Reglaj Umed Uscat Terapie de Căldură Gât

93.53lei

141.72lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Mari Tampon de Încălzire: încălzire pad măsuri 34 cm x 75 cm și este potrivit pentru uz sistemic.Ajută fluxul de sange, amelioreaza durerea si relaxeaza muschii corpului, inclusiv de pe picioare, brațe și gât, și este suficient de mare.Acest cooling pad oferă concordanță producția de energie termică pentru terapie liniștitor.

2、Material Lavabil și Mașină: detașabil controller si lavabila pluș ajuta la mentinerea lavabil tampon de încălzire curat și moale.Flanel se simte netedă și moale, oferind confort maxim pentru corpul tau.

3, încălzirea rapidă a tehnologiei poate fi operat la intervale regulate de timp, produsul se încălzește în câteva secunde, și 6-viteza de sincronizare operațiune face în siguranță în timpul utilizării.

4、Supraîncălzirea Protecție: protecție la Supraîncălzire și 6 setări de temperatură a asigura un mediu mai sigur experiența utilizatorului pentru ameliorarea stresului tampoane de încălzire.

5、Uscate și Umede, Tampoane de Încălzire: Dacă aveți nevoie de un uscat sau umed tratament termic, puteți folosi această soluție pentru a calma durerea.

Descriere: Inteligent circuit de control cu LED indicator munca

6 trepte de reglare a temperaturii funcție

30~60~90~120~240~360 minute șase de încălzire la nivelul stabilirea de sincronizare

Senzor inteligent de temperatură și control automat de putere-off funcția.

60 de grade cu protecție la supraîncălzire

În condiții de siguranță încălzirea lentă și echilibrată de transfer de căldură

Caietul de sarcini:

Greutate: aproximativ 650g

Dimensiune: aproximativ 34*75cm/13.39*29.53 în

Numele: Tampon De Încălzire

Ambalare: cutie de carton

Utilizare: picioarele calde, perne, cald, cald burta, talie cald, cald picioare

Lista De Ambalare:

Încălzire Pătură * 1

Adaptor * 1

Etichete: alb pătură încălzită, neuropatia relief, nuga saltea încălzită, 12v patura electrica 9, anvelope încălzire pătură, perna de căldură, 200ml sticla de plastic, căldură mat, Pat Pătură, ulei de scorpion

Dropshipping Suport prețul de en-gros
Caracteristică 1 tampon de încălzire
Caracteristică 2 Electric De Încălzire Pad
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea