100buc/lot PVC Transparent Căldură Psihiatru Pungă de Plastic Pachet Folie de Film Sac de uz Casnic Termocontractibile Alimentar Pantofi Cosmetice de Depozitare

20.61lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Produs: PVC căldură psihiatru sac

T hickness: o Singură parte grosime de 0,02 mm, ambele părți totală este de 0,04 mm

Culoare: culoarea de un singur produs se pare transparent, mai multe produse sunt suprapuse în albastru.

Design: partea a treia a acestui sac este sigilat, o altă dimensiune este deschis.

Poate fi folosit pentru cutie, sticla, tub, borcan de lapte, ceai, suc de fructe, băuturi, băuturi carbogazoase, iaurt, lapte proaspăt, jeleuri, sosuri, apă minerală, ulei, produse de îngrijire a părului, produse de îngrijire a pielii, produse cosmetice, produse de curățare, pastă de dinți, alcool lichid, lichide orale, și alte elemente.

Instrumente: Utilizați o gospodărie uscător de păr sau alte instrumente care pot sufla aer cald pentru a incalzi.

Memento: vă Rugăm să pune-l într-un loc răcoros, pentru a evita lumina directă a soarelui sau la temperaturi ridicate, pentru a preveni produs de deformarea și în scădere, după ce a fost încălzită.

Notă: Deoarece produsul poate trece prin zonele cu temperatură ridicată în timpul transportului, dimensiunea de produsul primit pot avea o eroare mică în comparație cu dimensiunea standard.

Etichete: pvc camping sac de depozitare, plastic folie shrink, plastic psihiatru, cald shrink wrap sac, coca-cola pungi de plastic, enorm sac de cosmetice, termo psihiatru saci, pvc transparent piept geanta, dulap, cositor pantofi genti

Forma Dreptunghiular
Grosime 2.5 firul
Origine NC(de Origine)
Tip Saci De Depozitare
model Plat Tip
Utilizarea Cheltuieli diverse
Nume De Brand AWEPK
Material Impermeabil din PVC

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea