8S 5A 6A Egalizator Activ Echilibrare Lifepo4 baterie Litiu Lipo LTO Energie a Bateriei active de egalizare modul de a se Potrivi Condensator

114.34lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Noul Upgrade-ul (poate fi folosit pe Li-ion/Lifepo4/LTO)

Scurt-circuitul punct de pe stânga definește tipul de baterie.Stânga de contact pe scurt-circuitul este LTO, dreptul contact pe scurt-circuitul este ternar și litiu fier, pe termen scurt-circuit este de a permite egalizarea, și deconectare este de a opri de lucru.

Măsurată vina bateria combinație cu 4 corzi 25Ah curba de egalizare

Ca baterie de ori ciclu de creștere, capacitatea bateriei, viteza de degradare este inconsecventă, provocând tensiune de la baterie fi serios de echilibru.Bateria butoi efect va face ca bateria să se încarce.Sistemul BMS detectează că bateria a intrat în clasa de protectie în avans.În fapt, doar una dintre baterii este complet, sau să BMS sistemul detectează că bateria intră peste-de descărcare de gestiune de protecție de stat, care este de fapt cauzat de supra-descărcare de gestiune de unul din mai-tensiune baterii.După ce dispozitivul acte, fiecare tensiunea bateriei reduce capacitatea de atenuare cauzate de baterie butoi efect și prelungește durata de problemă.Bateria are o durată de viață.

Feture

Tensiune de lucru: 1.8 V-4,5 V

Potrivit pentru ternare de litiu, litiu fosfat de fier, litiu titanat.

Principiul de lucru, condensatorul se potrivesc transferuri taxa mover, egalizarea bord este conectat la baterie, si de egalizare este pornit.Original nou ultra-low rezistența internă MOS, 2 UNCII de cupru grosime PCB

Echilibrul actual 0-5.5 O, mai echilibrată bateria, cel mai mic curent, cu manuală cu comutator de hibernare, somn modul curent este mai mică decât 0,1 mA, echilibrul de tensiune de precizie este în 5mv!

La curent de repaus este de aproximativ 12 mA.Este recomandat ca capacitatea bateriei este de 60-300AH.

Cu sub-tensiune de somn protecție, tensiunea se va opri automat atunci când tensiunea este mai mică de 3.0 V, iar consumul de energie în standby este mai mic de 0,1 mA.

LTO înseamnă Doar că această ediție este aplicabilă numai pentru litiu titanat.Indicația fără LTO se aplică ternare de litiu și litiu fosfat de fier.

15-17 este potrivit pentru ternare de litiu, litiu fosfat de fier, litiu titanat

Etichete: Egal, lifepo4 bms taxa 8s, baterie lto, lto, 10 lto bms, 8s bms lifepo4, lto celule 40ah, baterie lifepo4 8s, baterie lifepo4, heltec lora

Curent 5A 6A Active de echilibrare
Nume De Brand Heltec De Automatizare
Tip Accesoriu Acumulator accesorii
STRING 8s Egalizator Activ de Echilibrare
Numărul De Model Acitive BMS bord

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea