Mai multe culori de reparare Originale Bentita Principal al Fasciculului de înlocuire pentru Beats X setul cu cască

31.55lei

60.66lei

-47 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

------------ Cumparatorul Observa----------

1. Dacă pentru cantități mici, ne va livra prin poștale, data de livrare este de 15 până la 60 de zile. 2. Dacă ai nevoie rapid de livrare, va rugam sa ne contactati pentru a schimba costul de transport maritim. 3. Este un mod 구매자, 자신의 통관 코드를 입력하십시오 공식 : P + 12 자리 또는 생년월일을 기입하십시오. 형식 : AAAALLZZ (예 : 19890530) 4. Pentru Taiwan client, pls oferta dumneavoastră de Conducere sau act de IDENTITATE pentru vămuire. 5. Российские покупатели, пожалуйста, укажите полное имя (включая отчество) 6. Daca iti place acest magazin, vă rugăm să mergeți la magazin pagina de start + follow sau faceți clic pe produsul ❤, vă mulțumesc pentru sprijinul acordat! 7. Atunci când îl cumpărați,vă rugăm să verificați-l cu atenție.dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să ne contactați în avans și vom bucuroși să vă ajute!

Produs Caracteristică

1. Înlocuire set de Căști Bandă de susținere a cablurilor pentru Bate X. 2.Doar pentru BRICOLAJ /Reparare căști, pls asigurați-vă că aveți cunoștințe de electronică și de sudare. 3. Va rugam sa verificati stocul inainte de a comanda. 4, putem Suda PCB pentru tine și poate, de asemenea, echipa de baterii pentru tine. 5, bandana cablu vine de la fabrică originale. 6,va putem oferi diferite culori: Negru, alb, argint, aur roz, Rosu, albastru inchis, Gri. 7, putem echipa toate accesoriile împreună pentru tine.

Etichete: htc beats căști, pompompurin, bass bentita pentru căști, melodia, cinnamorol, beats căști pad, wol bentita pentru căști, bate sârmă căști, mare cap cască, placare cu bandă de susținere pentru căști

Nume De Brand SIRYAKKU
Origine NC(de Origine)
Certificare CE
Tip Accesoriu Acumulator accesorii

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea