8PCS Profesionale Ușor Aluneca de Sticlă Tăietor Țiglă 2 In 1 Placi Ceramice de Tăiere de Sticlă dintr-O bucata Cutter Portabil Instrument Tăietor

49.26lei

60.08lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

- De ÎNALTĂ REZISTENȚĂ ȘI DURITATE: Durabil de a utiliza.

- PAUZE RAPID si a ECONOMISI TIMP: Concepute pentru plăci de sticlă, a economisi timp și efort, și rupe puternic.

- MARE ROATĂ de TĂIERE DESIGN: Creșterea tăiere gama de 6mm diametru greu aliaj roată de tăiere: 3-15mm, tăiere ascuțite.

- UTILIZATE pe scară LARGĂ: poate fi folosit la scorul de linii pe suprafețele din sticlă, gresie, faianta, oglinzi, diamant și minerale.

- De MARE AJUTOR: UN bun instrument de tăiere în construirea de case sau de decor.Acest lucru este, de asemenea, un instrument util pentru DIY sticlă și ceramică procesul de proiecte.

- SALVAȚI EFORT: tăietor de sticlă este ușor de a deține și de a reduce oboseala mainii, permițându-vă scorul de sticlă cu puțin efort și vă oferă tăieturi curate.

Caietul de sarcini:

Principalele culoare: Auriu, Negru (Opțiune)

Material: aliaj de Aluminiu + PS plastic ecologic

Dimensiuni: Rotative mâner lungime 8.5 cm, cutter holder lungime 9.5 cm, lungime mâner 8.5 cm

Pachetul inclus:

1 x corp tăietor de Sticlă

2 x Cruțat capete de tăiere

4 x-a Cruțat picioare

1 x Mâner

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți un mod de transport maritim și să plătească pentru comanda, inclusiv costul de transport maritim.Vom trimite articolele cât mai curând posibil.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta timp veti primi coletul.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj feed-uri, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Etichete: pila placi ceramice, tăietor de sârmă, bout, rezolva-o singură bucată, granit utilaje, pic de unghii, Tăiat hârtie, instrumente instrumente de putere, Masina instrumentul de reparare, faianta instrument

Numărul De Model Alte
Utilizarea Tăiere De Sticlă
DIY Consumabile ELECTRICE
Origine NC(de Origine)
Lungime as shown
Reduce Grosimea Alte
Certificare NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea