Flacon de sticlă tăietor instrument profesional pentru sticle de tăiere de sticlă tăietor de BRICOLAJ, unelte de tăiat mașină de Vin, Bere 2020 Nouă navă

19.78lei

32.99lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

ELEMENT DESCRIERE

Nume produs: sticla cutter

*1. Material: oțel inoxidabil+acril

*2. Dimensiuni: 19.5*15*7.2 cm

Caracteristici:

*1. Operație simplă de sticlă tăietor pentru a vă ajuta să recicleze sticle și cutii de conserve, ceea ce le face funcționale opere de artă.

*2. Foaie acrilic și lama de tăiere sunt reglabile, potrivite pentru cele mai multe sticle și cutii de conserve pe piață, cum ar fi sticle de bere, sticle de vin, etc.

*3. Este mult mai convenabil și sigur de utilizat, nu este nevoie de alte instrumente, și lama ascuțită prevede clar și perfect de tăiere.

*4. Realizate din acril si otel inoxidabil, ușor și durabil.

*5. Din oțel inoxidabil suport tija, exacte fir, buna funcționare, nu este ușor de rugină

*6. Lama de tăiere este fabricat din material de aliaj cu duritate mare și-a ascuțit performanță de tăiere

Sfaturi:

*1. Reglați sticlă tăietor și puneți sticla pe sticla cutter.

*2. Rotiți sticla o dată la o constantă de presiune medie și o linie de tăiere va apărea pe sticlă.

*3. Căldură linia de tăiere alternativ cu apă clocotită și apă rece de trei sau mai multe ori, până când sticla se sparge de-a lungul liniei de tăiere.

*4. Nisip linia de tăiere cu șmirghel.

Lista de ambalare:

sticla cutter *1

șmirghel *1

Manual de limba engleză *1

ELEMENT POZE

GHID DE CUMPĂRĂTURI

1.Vă rugăm să enumerați specialrequests(culoare,pachete,etc.)În secțiunea note atunci când face plata.Dacă aveți orice proment sau doresc să cumpere mai mult...vă Rugăm să ne contactați în primul rând .

2.Dacă vrei să cumperi mai multe differenct elemente în același timp, și trebuie să plătească repetate costul de transport maritim,putem modifica prețul la tine.

3.Vă rugăm să verificați informațiile de livrare înainte de a finaliza plata:numele complet,adresa, cod postal,numarul de telefon, retc

DETALII DE TRANSPORT MARITIM

METODA DE PLATA

SERVICII

▲ Întoarcere : Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire.Și ne-suport local schimb,veți obține o garanție de griji de a se întoarce.

▲ Feedback-ul : Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.

Etichete: inoxidabil sârmă, momeala rc, sticla cuțit, a0 cutter, cuticula tapiterie, usor de sticlă drăguț, colabsible silicon pahar de vin, tempert sticlă de tăiere cuțit, tăietor de hârtie, diamant taiat sticla

DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea